Long, long time ago
En gang for længe siden, rejste Darvin (1809-1882) rundt om jorden. Denne rejse beskrev han i sin bog ''Resa kring jorden''. Det er på denne rejse at Darvin gør alle de iagtagelser, der senere bliver grundlaget i hans teorier om livet og det opståen og udvikling. Hans teorier som uder et betegnes som Darvinismen er at betegne som en materialistisk tilgang til emnet evolution og udvikling og kan den dag i da bringe kristelige- og andre overtroiske sind i kog. Bogen der er fotograferet her er en svensk førsteudgave. Og sagt med det samme. Den er ikke til salg.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-04-07 17:02:04
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriStilleben
  • Lastet opp
  • Visninger236
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_312322} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Turid L.

To fine bilder som er virkelig
flotte. En fin tittel og historie
du forteller.


mvh Turid
Avsluttet .

Et vakkert stillebensbilde du har komponert her.
Nydelige farger og lys:-)
Hilsen Tone!
Sathees Isak M.

Hei:-
Harmoniske former/ toner i en lækker komposition.

mvh
Isak:)
Tove H.

Se der, ja - dette var lekkert med gammel bok og visne roser - nostalgisk og fint. Liker veldig godt blåfargen på underlaget, men strukturen hadde kanskje vært enda mer passende/gammelmodig om underlaget var feks fløyel eller velour?
Hilsen Tove
Laurberg G.

Tak til ovenstående. Særlig tak til Tove for konstruktiv kritik. Jeg havde kun et stykke nervøs velour i bruntone. oOg da jeg ikke kan fordrage nervøs velour valgte jeg fryseråget som underlag og laved baggrunden virtuel i efterbehandlingen. Selve motivet er urørt og stå som det kom fra leicaen. mvh. lau
Avsluttet .

Hei! Dette var meget flott, at noen kan få ei bok til å se så vakker ut, liker det best uten den hvite ramma. Veldig flott på fullskjerm med svart bakgrunn.
Flott komponert. Mvh Liselotte
Anne-Lise S.

En ulset bok er som en uopptrådt sti; i alle fall om man er glad i det skrevne ord. Ikke alle bøker, dog, er nok like spennende som denne, og ei har alle bøker så stor betydning for fremtiden som denne hadde heller. Stadig like aktuell i forskningsøyemed, og det er jo fabelaktig hvilke teorier som ble fremsatt for så lenge siden, og som stadig er i søkelyset i 2008, flere århundrer etterpå. Det blir det samme med Nostradamus sine ''spådommer'', med filosofenes tanker i antikken osv. Skreven eller sagt i sin tid, men for fremtiden. Sådann kan også biografiene sies å være, der ''vanlige'' mennesker nedtegner sitt liv, eller noen av sine opplevelser fra barndom, ungdom og voksenliv. For ettertiden blir det dyrebare skatter som forteller noe om både personen, livet, samfunnet, miljøet. Verdifulle for framtiden! ;-)

Anne-Lise
Anne-Lise S.

En ''ulest'' bok skulle det vært....

A-L
Avsluttet .

Hei Lau.
Lenge siden du har hørt noe fra mig, men travle tider for mig i Esbjerg-Stavanger.

Et flott bilde, men....alltid et men, motivet skulle vært ''malet med lys'' :-)

He en riktig god helg Lau.

Venlig hilsen
Arne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu