Etter Dykket !!!
Dette er fortsettelse av mitt forrige bilde av Svanen, som jeg kalte Svanedykk !!!
Fornøyd med disse bildene av Svanen !!!
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-04-09 13:10:03
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2008-04-09 13:11:01
    Versjon #3
Utstyr
  • Nikon D80.
  • Nikkor 70-300.
  • Blender-
  • FilmtypeDigital
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger172
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_312650} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Arnold H.

Hei igjen Jan-Torstein

Glitrande bra dette òg. Skarpt og godt komponert - veldig fint med vassdråpane på fjørdrakta. Dei ber bud om kva ho har halde på med nettopp. Personleg likar eg versjon 1 best, deretter nr 3 og nr 2 til slutt.

mvh
Arnold
Sinisa N.

Kjempe bra!Imponerende!!
Eli R.

Absolutt nydelig. Og så skarpt.
- Eli
Wenche J.

Oaaaooo for en skapning du presenterer her. Utrolig flotte og skarpe bilder. Jeg sitter og studere alle de flotte detaljene som du så elegant har fått frem. Nydelig med vanndråpene i fjærene. Imponerende. ANbefales.
Mvh Wenche
Lene Zaria H. A.

Bøyer meg i støvet, dette var knall-flott! Anbefales :)

Hilsen Lene
Håvard S.

Hei!

Kjempeskarpe og nære portretter av svanen.
Noe støy...
Har samme rekke som Arnold i hvilket jeg liker best.

Mvh. HåvardS
Jan-Torstein H.

Tusen takk Arnold, Sinisa, Eli, Wenche, Lene & Håvard, for kjempehyggelige tilbakemeldinger ! Og en spesiell takk til dere Wenche & Lene, for anbefalingene ! Det varmet godt ! Mvh Jan-Torstein.
Nina E.

Hei, fint utsnitt i V1, god komp. og OK farger, og fint med dråpene. Men jeg ser et bilde hvor det hvite er utbrent, det er skarpet opp for mye, halo rundt det hele, samt en del støy i bakgrunnen. For meg blir det for mye teknisk trekk.

Jeg vet ikke om det er meningen at vi skal kunne legge ut serier og på den måten få flere bilder vurdert på èn gang. Hva sier reglene? Så vidt jeg vet er det sånn at andre versjoner skal være justerings-versjoner av hovedversjonen, og ikke helt nye bilder. Hvis det skulle vise seg at reglene er endret, så er det greit.
Jan-Torstein H.

Hei Nina ! Takk for tilbakemeldingen ! Når det gjelder det du skriver om flere versjoner, så har du veldig mange her inne på dotten som legger ut versjoner på denne måten. Dette er samme svanen tatt i forskjellige vinklinger. Jeg gjør bare det som veldig mange andre gjør. Mulig det er feil, og da skal jeg rette meg etter det. Mvh Jan-Torstein.
ketil o.

Hei!
Liker orginalen best. Sylskarpt bilde med gode detaljer. Fint med dråpen ytterst på nebbet. Mulig litt hardt skarpet.
Mvh:
ketil
Nina E.

Hei igjen, Jan- Torstein!
Egentlig er det jo litt morsomt å se bilder i en serie, men jeg har aldri kommet på at det er mulig å gjøre. Jeg har sett at flere har gjort det.
Hvis ingen andre reagerer på det, og mange gjør det, har ikke jeg tenkt å legge meg noe mer opp i det.

Når det gjelder det tekniske, så ville jeg foreslå (V1) å bruke quick selection tool for å markere bakgrunnen, deretter gå inn i select - feather - prøv deg fram med f.eks. 2 piksler, noe som gjør kanten et lite snev uskarp. Deretter kan du blure bakgrunnen og samtidig kanskje bli kvitt haloen.

Det sorte på svanen som er litt igjengrodd, kan du forsøke å lysne litt selektivt ved å bruke f.eks. dodge tool forsiktig på lav innstilling, 3-4. Da kan du styre resultatet. På den måten vil øyet komme litt bedre fram.

Mvh Nina :o)
Ole-Kristian T.

Likte godt dette ''portrettet''. Skarpheten, utsnittet, dråpene som gjør bildet enda bedre, særlig den ene under nebbet. Flott fanget :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu