Sacré Coeur 01
Hjørne af Sacré Coeur I paris.
Fotograf
Utstyr
  • D70
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_312762} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Gunnar G.

Dette bildet likte jeg. Det er velkomponert og spennende. Bra! Dette vil jeg anbefale!
hilsen Gunnar
Anne Kari Berg K.

Utrolig stilig - og jeg gjenkjenner ikke Sacre Coeur. Dette var noe nytt. ''Hunden'' mot den dramatiske himmelen er muligens en statue? Du har fått frem et veldig dramatisk og kulisseaktig uttrykk og en spennende himmel. Litt nifst og fine s/h-toner.


mvh Anne Kari
Pasi A.

Dette var mye bedre enn de vanlige bildene fra sacre coeur, som vanligvis er utsikten fra trappen utover av typen blablabla. Det er forresten mange fine gater bakover, veldig mye å ta bilde av om du fortsatt er der, men hadde vært litt forsiktig etter at sola går ned og muligens ikke vist kameraet fram så mye.

mvh, P
Yngve Sem P.

Strøken komposisjon, linjene harmonerer veldig fint. Godt detaljfoto med toning som spiller opp mot mystikk og historie. Et godt valg :)
Per S.

Jeg siger tak for de fine ord. Sacre Coeur er en utrolig fin bygning og stemningen i billedet er den stemning jeg selv fornemmer når jeg ser på den imponerende bygning.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu