Water blue
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriStilleben
  • Lastet opp
  • Visninger124
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_313985} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Tore S.

Kul effekt av fargen i vannet, godt tenkt. Fin farge er det også.

Mine kristiske kommentarer er av tenkisk art:
Jeg synes lyssettingen mangler litt, selve glasset brenner ut for mye over vannlinjen og det er noe ''uryddig'' lys på venstre kant av glasset, samt i platen det står på.
Skyggene av glasset i platen må vekk så lenge du har refleksen av glasset sentralt foran.
Jeg ville brukt et objektiv med trangere vinkel og gått lenger unna, for det ser ut for meg som du har brukt en vidvinkel her.
Mads H.

Tusen takk for kommentar! Trenger sånne!

Jeg vet, det er veldig amatør. Driver mest og famler litt inn i studioverdenen, og fant et par lamper hjemme som jeg lyssatte det hele med. Glasset var desverre grønt, derfor er det litt merkelig lys/farge. Og angående skyggene og sånn som er foran! Hvordan får man det bort? Hehe.. Jeg så det selv, men når jeg lyssatte foran for å prøve å viske det ut, ble det ikke noe bra lys! Jeg zoomet så langt innpå jeg kunne med den linsa jeg har, så burde kanskje hatt en ennå mer forstørrende linse.
Tore S.
+1
Sett et hovedlys fra en av sidene, med en reflektor som fyller ut der hovedlyset ikke rekker. Deretter bruker du en andre lampa til å sette baklyset.

Dette er egentlig en fin regel; lyssett en av delene av gangen. På den måten får du mye bedre kontroll. Husk at lampens høyde fra gulvet og hvilken type reflektor du bruker på selve lampa ikke er irrelevant. Prøv deg fram og bli kjent med effektene av de tingene du har.
Mads H.

Tusen takk!!

Nå har jeg faktisk skaffet meg reflektorer! Det er en av de bedre kjøpene jeg har gjort på en stund!! Har tenkt å prøve meg igjen på glasset. Kanskje med bedre hell! :)

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu