gråhegre
Voksen gråhegre like etter ''take-off''
(eg. to ind.).
Utstyr
  • Nikon D2X
  • Nikon 300:4.0 AFS m/ 1.4x
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/2500s
  • Nei
  • AnnetISO 250
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_314035} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Stian H.
Flott bilde, som blir ekstra flott med den gjentagne der bak. Meget bra.

Stian
Trond S.
har selv prøvd på dette type bilde av gråhegren en stund nå. så er fint ha noe å se opp til. Meget flott du har fanget den her. moro se. har selv litt problemer med å komme nær nok, de er så skye
Eyvind R.
Et glimrende bilde. Perfekt plassert fokusplan. Detaljrikt. Gjentagelsen gir bildet det lille ekstra.

Mvh Eyvind
peter b.
Hei Gunnar,

Sjeldent bra skarphet over hele vingespennet til hegren.
Likte godt vinkelen på fuglen. Du får fram fine detaljer og farge/kontrast/skarphet gjør dette til et svært vellykket bilde. Den nøytrale bakgrunnen bidrar til å fremheve motivet.
Likte det svært godt.

Hilsen
Peter
Vidar L.
Den bakre fuglen som dukker opp først når du har studert bildet litt gjør dette bildet til noe ekstraordinært. Skarpheten på den første fuglen er nydelig. Mulig at bildet hadde vunnet litt på ørlite mer kontrast.?

hilsen Vidar
Anne Ø.
For et motiv og at du har fått med den bak, utrolig!!!
Full pott fra meg!!!
Anbefales.
Odd E. k.
Hei Gunnar!

Et meget flott bilde av hegren. Upåklagelig skarpt og i flotte naturtroe farger. Liker godt den flotte posituren, der hele fuglen kommer fint frem. Bakgrunnen er også meget bra, der fargene er behagelige og duse. Hegren i bakgrunnen er også et fint innslag sammen med hovedmotivet. Flott komposisjon i et fint utsnitt!

Anbefales!

Mvh

Odd E.
Robin J.
Teknisk meget bra bilde der den bak hever inntrykket. Mvh RJ
ketil o.
Hei!
Liker utsnittet. God skarphet med fin detalgjengiving på hegren. Luringen i bakkant som stikker hodet fram så dust,bidrar til å heve helhetsinntrykket mitt. Herlig lys i bildet.
Mvh:
ketil
Gunnar N.
Hei alle sammen!
Takker så mye for synspunkter og anbefalinger.
mvh Gunnar
Geir Helge S.
Knakende godt fluktbilde. Et av de bedre jeg har sett av hegre her inne. Teknisk upåklagelig. Skulle ønske at den andre hegren ikke var fullt så skjult av hovedmotivet.
Mvh Geir
Pål E.
Nært og pent! Ikke enig med SH at hegra bak bidrar positivt, og lurer på om du har løftet skyggene og dempet høylyset i PS - noe som ofte gir et matt, litt rødfarget skjær i bakgrunnen.

mvh, PE
Svein B.
Jeg synes hegra bak frisker opp, uten den hadde bildet blitt noe mer ''standard''. Men her er det nydelig teknikk og timing som sammen med hegra i bakgrunnen gjør dette til ett svært flott bilde av gråhegra. Flott fugl på en helt egen måte.

Mvh
Svein B
Ketil K.
Svært bra detaljering, og fremste hegre er enda ikke kommet inn i ''flukt vekk fra fotografen''-fasen. Ikke sikker på om hegren bak egentlig tilfører så mye, den blir i første rekke dekket av fremre hegre, så selv om det er tendenser til en flott gjentagelse av hegrelinjer, blir det ikke så synkront som nødvendig for det helt store hegrebilde.
Atle Q.
Synes dette ble bra. Etter noen sekunders vurdering falt jeg på at bildet hadde vært ennå bedre uten hegren bak. Blikket flakker litt mellom det sylskarpe øyet/nebbet på den foran og den uskarpe bak, men bevares ...veldig bra.
Atle
Gunnar N.
Takker for ytterligere kommentarer og kritikk.
Som PE kommenterer er skyggene løftet og høylyset dempet noe i PS.
Imidlertid tviler jeg på at det er dette som skaper et noe rødfarget skjær i
bakgrunnen i dette tilfellet.

mvh Gunnar N
Monika Frisvold V.
Nydelig skarpt hegrebilde..
Teknisk flott.
Likte dette.
mvh monika
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu