Blå verden
Dette er et bilde jeg tok hjemme hos mine foreldre. Mor hadde lekt seg litt med farger og tilfeldigvis var jeg der med kameraet. Dette er en benk som stod langs veggen på et av husene på gården.
Jeg skal innrømme at jeg har fjernet litt kvister som hang inn i øvre høyre hjørne av bildet for å få det renere.
Jeg synes dette ble et meget bra bilde, men i etterkant skulle jeg ønske at jeg hadde fjernet den lille bretten på håndduken.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-04-18 08:32:30
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • Canon EOS 300D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger104
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_314044} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Anne Kari Berg K.

Hei,

ja, det er et ok bilde. Enig i det.


Bretten syns jeg ikke gjør noe særlig her - men i blant kan slike ''slurvefeil'' være katastrofale. Men her er bretten pen, jevn og med fin farge på baksiden - den trekker ikke mye ned.



Syns heller ikke det gjør noe at komposisjonen er så rett på, selv om denne typen bilder ofte gjør seg med noe i forgrunnen (øve. øve, øve). Enten det er en hund, en katt eller en blomst (blikkfang) i passende farge.

Eller et helt nytt par med blå eller oransje sandaler som bryter med det blå. Hadde også likt å ha en eller to puter i oransj eller en annen kontrasterende farge på høyre side i hagebenken. Eller en stabel hagebøker. Eller no!

Dette bare ment som tips. Bildet er fint, det :)

Anne Kari
Jon L.

Bør kanskje kommentere... Det er ikke den store diagonale bretten jeg tenker på. Det er den lille helt nede på setet. Bare ved å rette den ''litt'' ut så hadde det blitt bedre... og du har rett jeg ser det nå at med en liten kontrastfarge eller et blikkfang så kunne det blitt enda bedre .. takk for tipset.
Jon L.

Det er forresten ikke så lett å ta bildet i en litt annen vinkel. Til høyre for bildet er det et hjørne med litt rot og andre ting som ikke passet i bildet, og til venstre er det et inngangsparti med en trapp. Men ellers så skjønner jeg hva du mener.
Heidi Kvale U.

Jeg likte dette bildet godt, og det at håndkleet er brettet slik gjør at det lyseblå og grønne kommer med - og det ble bra etter min mening. Er enig i at den nederste lille bretten kunne vært rettet ut - men ellers bra!

Mvh Heidi
Kai B.

Bildet er bra det. Mangler litt for å nå høyere divisjon.
Håndkleet er det som knytter dette bildet sammen synes jeg.
Den store bretten skaper en fin formkontrast og den lille bretten
er jo hele hemmeligheten. Sjekk formen på den bretten og sjekk formen
på vannlåsen i vasken. Det som drar dette ned er den utrolig irriterende
vaske/merkelappen på puta. Da hadde det ikke hjulpet med oransje sandaler engang. Godt valg å fjerne uønskede greiner.
____________________Kai
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu