Høvding
Et bilde jeg liker godt.
Utstyr
  • canon eos 5d
  • canon 17-40mm
  • Brennvidde25mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/250s
  • Filmtypeiso-50
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_314298} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Eli R.
Er usikker på om bildet heller noe til venstre.
Jeg syns du her kunne valgt et høyere blendertall på bekostning av lukkertia. Slik at når huset først er med, kunne det vært litt skarpere.
Statuen ser ikke ut til å være helt i fokus for meg men jeg har ikke en god skjerm.
- Eli
Avsluttet .
Hei=)
Jeg ville satt høvdingen mer i fokus i komposisjonen, også ville jeg tatt bort den lille boksen ovenfor hodet hans. Vet ikke hva det er, men greide ikke se at den hørte til figuren i seg selv. Hvis kirken skal være med tror jeg at jeg ville hatt den mer difus=)

Hvor er dette? Er det i Norge?
Kenneth K.
Ja dette er i Norge. Dee er tatt på Hvitsten ikke så veldig langt i fra Drøbak. Angående den boksen der oppe, Så trur jeg den tilhørte figuren. Det er mange skulpturer der, Disse har faktisk vært foran på båter. Difus bakrunn her hadde kanskje gjort seg men jeg selv liker at kirken kommer litt mere frem.

Kenneth
Eli R.
Gallionsfigur altså. Den hvite boksen ser neste ut som en sensor eller noe. Enig i at den bør vekk. Helt klart ikke en naturlig del.
Andreas L.
Hei kenneth! Jeg synes det er et fint motiv. Jeg er enig med Eli som sier at du kunne bruker mindre blender, kanskje mellom f/9 og f/14 f.eks. Deretter fokusere på det elementet i bildet du synes vil komme mest frem og få en ønsket effekt.

På dette bildet har du en ganske stor blender som ikke er nødvendig i så mye lys. Men det er jo ikke alltid man har stativ med seg heller. Jeg kan ikke se akkurat hvor fokuspunktet er på dette bildet, noe som gjør at det ikke blir så attraktivt som det kanskje kunne blitt. Har tatt mange slike bilder selv, på turer hvor man ser mye og går mye rundt. Da er det ofte jeg ikke gidder å tenke på det tekniske, men på motivet.

Når alt dette er sagt synes jeg du tar bedre og bedre bilder og det virker som du forstår fotografi bedre med tanke på komposisjon, lys og vinkler enn du gjorde tidligere.

Håper å se flere nye bilder framover!

-Andreas
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu