Smerte
Også et bilde brukt i en skoleoppgave. Bidet er av min søster som har vært syk av spiseforstyrrelser i mange år.
For meg er det et veldig sterkt bilde som viser smerten og ensomheten hun har slitt med i lange tider. Syns det forteller veldig mye.
Bildet inngår i albumet Anoreksi - Bilder tatt til ulike skoleoppgaver, om min søster, Elisabeth, som lider av spiseforstyrrelser.
Utstyr
  • Canon 30D
  • Sigma 18-50mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_314321} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
S_ K.

Uttykksfullt og pent. Liker skyggen rundt kroppen...

Men, synes det er for mye informasjon i bildet. Gir veldig lite rom for tolkning.

Blir kanskje bedre dersom bunnen klippes bort. De fleste forstår nok problematikken selv om ikke vekta er tilstede...
Aina s.

Jeg synes vekta bør være tilstede, slik at det ikke mistolkes. Synes det er et genialt bilde mht spiseforstyrrelser. Veldig bra utført, veldig fortellende og smerten er bra formidlet. Et sterkt bilde. Enkelt og rått. Mulig toppen kunne vært kuttet hvis noe skal kuttes med tanke på format.

Mvh Aina
Synnøve L.

Takk for kommentarer :) Jeg valgte å ha med en del rom rundt henne for å gi en følelse av tomrom og ensomhet, noe som reflekterer til hvordan hun kanskje føler det inni seg. Hadde det ikke vært for det hadde jeg nok kutta litt lengre ned...

Synnøve
Eva B.

Hei

Dette er et godt illustrert bilde på spiseforstyrrelser. Ensomheten, og tomheten beskrives med luft rundt modellen, og teknisk godt ikke minst. Selvforaktelsen for kroppen, er tanker jeg tror de sliter en del med når man har en slik lidelse som anorexia.

Mvh Eva
Fred Ole H.

Pent og fine følelser du gir publikum ved posering og kameravinkel. Kunne kanskje vert mer tomrom rundt henne for å gi en enda sterkere følelse av tomhet. Synes vekta kunne vert klippet bort. Ofte bra å ikke gjøre alt for åpenbart. La publikum få tenke selv. Ellers bra:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu