Kaizers på Vega 19. april 2008
Magisk stemning i København
Bildet inngår i albumet Rock 'n' roll -
Utstyr
  • Canon EOS 5D
  • Canon 24-105mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_314595} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
S. N.
Virkelig bra timing her. Energisk øyeblikk. LIker åssen trommestikkene speiles i de mange løfta hendene bak. Bra! Synes farga du har lagt på er i meste laget, hadde likt mer rein s/hv eller svakere skjær, i alle fall i høytonene. Innbiller meg at det gjør at det virker blassere enn det behøver. Ser at du gjør det samme på andre kaizerbilder så du har nok en tanke med det, som jeg bare ikke catcher ;) Silje
Erik B.
Veldig god timing, ja! Jeg skulle ønske at du hadde snudd kameraet litt mer til venstre i opptaksøyeblikket, for å få linjene i salen (spesielt taket) rette. Det er ingenting i veien med skjeve linjer, men her er de så nær rette at jeg tviler på at det var meningen å få dem skjeve.
Jeg liker heller ikke toningen, syns den kommer i veien for den slagkraften bildet hadde hatt uten. I tillegg ville jeg vurdert en kutting i toppen og til høyre (men beholdt formatet).
Dette ble mye småpirk, men kun fordi jeg vet hvor høyt du legger lista. Og litt fordi det er fort gjort for meg å måle kvaliteten på Kaizersbilder etter Paal sine...

Hilsen Erik.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu