Arches of Jupiter Anxur
Jupiter Anxur templet på toppen av Monte S. Angelo i Terracina Italia.
OK
Utstyr
  • Pentax Optio W20
  • -
  • Brennvidde10mm
  • Blenderf/3.5
  • Lukker1/250s
  • FilmtypeISO64
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_314652} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
john-arne w.

STILIG!!!

fin dybde også med de grønne gresstuene som leder blikket innover og er med på å få frem dybden i bildet. pen skarphet på steinene. men jeg er ikke helt sikker på om du skulle tatt litt mere med av toppen, du har kuttet den ene av av de 2 steinen helt i toppen, den til venstre. den ville jeg hatt med. kansje hatt mere med i bunnen og, helt ned i marka. men det blir spekulasjoner. men som sagt, likte dette. kansje en stor forstørrelse vil gjøre seg? da mener jeg stor, min. 1m. i høyden...

hilsen john...
Anne Kari Berg K.

Fint motiv og utsnitt, fascinerende. For meg ble de grønne gresstustene muligens litt for grønne? Har du prøvd en versjon i svart hvitt?

Ville kanskje også økt kontrasten?


AK
Gunnar G.

På mange måter synes jeg dette bildet skiller seg ut fra de tidligere bildene dine. Her forsøker du å lage en grafisk design fra et antikt byggverk, med å fotografere denne gamle buegangen. Blikket bare suges innover i bildet. Jeg synes du har kommet fra oppgaven bra. To tips som muligens kan øke billedverdien: Det ene er at noe (menneske, hest, ånd, eller hva som helst spennende) befinner seg aller bakerst i buegangen, og som blir bildets ''hovedmotiv''. Det andre er å lage en liten spenning i bildets geometri ved å flytte deg litt til en av sidene slik at buene ikke blir helt symmetrisk midtstilte innover.

Jeg ser ingen grunn til å endre utsnitt ved annen beskjæring, eller endre grønnfarger, ei heller ønsker jeg mer kontrast (det er mer enn nok som det er) eller at bildet er i S/H, men alt dette er egentlig bare smakssaker.
hilsen Gunnar
Turid L.

Et fint bilde med en herlig effekt hvor man
føler man blir dratt innover og innover i bildet.
Liker godt dette bidet.

mvh Turid
Ole-Kristian T.

Stilig symmetrisk bilde med slående dybde. Fantastisk flott murarbeid du viser fram her :)
Jan Kenneth S.

Tusen takk for alle kommentarene. Bestemte meg for å prøve dette i større format, så nå er bestillingen på 70x100 sendt. Spennende å se om det blir bra.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu