Moholmen i hdr
Dette bildet er et hdr satt sammen photomatix av syv eksponeringer. Jeg har justert lys og farger i photoshop. Moholmen er en liten flekk med ganle bygninger fra riktig gamle dager et steinkast (bokstavelig talt) fra Mo sentrum. Bildet ble lite; 768x768 med 15% komprimering i PS.
Dette var ment som en test av hdr funksjonen i photomatix, og jeg ble positivt overrasket. Ble rimelig godt fornøyd med resultatet.
Utstyr
  • Canon EOS 400D
  • Canon EFS 17-85mm 4-5,6 USM IS
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_314659} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Anne Kari Berg K.

Bra toneomfang - du har tydeligvis brukt Photomatix med varsom hånd. Vakkert bylandskap, fint utsnitt. Er himmelen litt for blå?


AK
Esben U.

Flott bruk av HDR dette. Mulig himmelen er litt i ''blåeste'' lagetm, men jeg synes det kler bildet. Synes rammen er litt for dominerende.
Turid L.

Et skarpt og fint bilde og
jeg liker de sterke fargene
på husene og himmelen.
Et flott HDR bilde.

mvh Turid
Jarle H.

Takker og bukker alle sammen :-D

Dette hdr bildet ble jeg rimelig fornøyd med. Jeg rørte nesten ikke spakene i Photomatix og justerte bare forsiktig i PS. Jeg er enig i at himmelen ble veldig blå, men kan ikke huske at jeg la til noe ekstra farve der. Skal se på dette bildet en gang til for å være sikker, men det får vente til jeg kommer hjem fra Tyrkia i slutten av mai ;-)

Ha en flott maimåned alle sammen, og igjen; takk for oppmerksomheten! :-D


mvh Jarle
John-Tore G.

Blei fint dette, med godt perspektiv og bra sug i bildet. Farvene står også fint til hverandre:-)

mvh John-Tore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu