Coffee (N1)
Från min senaste studio session
Jag tycer den funkar ok, vad tycker du?
Utstyr
  • Canon 5D
  • Ef24-70
  • Brennvidde70mm
  • Blender-
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_315042} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Kari B.

Rolig og avbalansert, varme myke farger og kjempe pen og naturlig model! Liker det godt,

Mvh Kari
ketil o.

Hei!
Fint bilde. Liker utsnitt/komp. God skarphet,fin lyssetting. God blikkontakt med modellen. Bakgrunsfargen er behagelig. Men det ser nesten ut som om hun holder på å skli ut av bildet til høyre? Heller det litt.
Mvh:
ketil
Vegard T.

Hadde det vært bedre med en mere kontrasrerende bakgrunnsfarve mot selve hudtonene (syntes det hele går for mye i ett) ? Hadde ev blitt bedre om en på en eller annen måte kunne ha belyst forgrunn/bakgrunn mindre (dvs mørkere farve) ?

Spør også meg selv om bildet kunna ha vært bedre ved å trekke hennes høyre arm/hånd mere mot ansiktet og fått en knappere vinkel på armen hennes her, samt redusert flatenivået i brystregionen som kan være noe ute av proporsjon (Jeg ville ha hatt dette volumet mindre i forhold til selve ansiktet).

Når du lar henne hvile/senke vekten av hodet på armen slik, er det noe som dissharmonerer med hodet som forlengelse av kropp. Fullstendig utelatelse av underarm og fingre på venstre arm får meg også til spørre om hun er ''ampurtert''. At hun ligger samt hviler hodet helt på denne ''forvridde stumpen'' forsterker dette inntrykket enda sterkere, og jeg bare må spørre meg selv om hun har gått i stykker (trafikkskadeoffer ?).

Jeg ville ha plassert denne underarmen og fingre fremover (synlig) mot den andre hånden i bildet, samt latt henne få ''ligge på noe'' slik at hun kunne/måtte holde/løfte kropp og hodet noe. Hadde du fks latt henne ligge på en sjesalong, kunne en også ha fått dempet lysstyrken til det bedre på bakgrunn og omgivelser.

Til slutt ville jeg ha beskåret bildet sterkere (fra albuen). Hofter og underliv bare konkurerer og forstyrrer her, samt distanserer dette fotografiets visuelle høydepunktet (øyne og ansikt), som jeg her heller ville ha dratt mere frem. Dette hadde da også fått en bedre plassering i forhold til det gyldne snittet.
Espen A. I.

Synes dette var bra jeg. Liker det myke og den fullstendig frasigende bakgrunnen som gir helt fokus på jenta, som i mine øyne kunne gjort noe annet enn å ligge, kanskje støtte hodet opp?

mvh Espen
Tore N.

Tack så mycket för era kommentarer och förslag, jag ska ha det i tanken när jag redigerar resten av serien.

Mvh//Tore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu