Lonely Ranger
Synes komposisjonen ble fin og at forholdet mellom person og omgivelser tilfører bildet noe ekstra
Utstyr
  • Canon EOS 400D
  • Canon EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM
  • Brennvidde81mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger261
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_315223} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Trine R.

Dette likte jeg !;)
Liker kontrastene og fargetonene...

-Trine
Nina Elisabeth B.

Stilig :)
Leif Mats E.

Takk for kommentarer Trine og Nina:) Har noen noe å pirke på så er slike kommentarer også hjertelig velkomne!

Leif
Helene H.

Hey ;)

Fikk en wester stemmning ut ifra naturen og personen som står der.
Fargene var stemningfullle og spennende.
Stilig!

mvh
Helene Hansen
Leif Mats E.

Fikk den følelsen selv av bildet Helene, var nok litt av meningen da jeg tok det. Takk for kommentar :)

Leif
Andrés O.

Hei Leif.
Er absolutt enig med de overskrivende, men for å pirke: Den turkise granskogen innerst i fjorden ble litt for syntetisk for meg. Kanskje det også hadde gjort seg å heve kameraposisjonen en smule så stenen i midten hadde gått fri av landtangen på andre siden, og vannet hadde blitt en sammenhengende linje. Men dette er som sagt pirk; et knalltøft bilde som det er dette.

- Andrés
Rune O.

Malerisk og tøft på en litt dyster måte. Kunne sikkert passet som en illustrasjon til Stephen Kings ''Dark Tower''-serie.

Jeg har to skjermer, en eldre CRT og en nyere LCD.
På CRT-skjermen, som har en utflytende, analog kvalitet og som er justert noe mørkere enn LCD-skjermen så er bildet bortimot perfekt, selv om det er tydelig manipulert (på en malerisk måte). Her er cowboy-skikkelsen nesten en stilisert silhuett mot den mørke himmelen.

På LCD-skjermen ser jeg tydelig skogen som nevnes lenger opp og det er mye mer detaljer i bildet. Noe av dette drar oppmerksomheten vekk fra skikkelsen, men skaper også mer realisme i bildet (mer tredimensjonalitet, mindre malerisk). Fargen på skogen stikker seg ut her.

Det er vanskelig å si hvilken presentasjon som er ''korrekt'', men skal du ha bildet ut på papir, så tror jeg faktisk at min CRT-skjerm er nærmere sluttresultatet enn LCD-skjermen, som ofte trekker frem detaljene mer enn det som ofte blir resultatet på papir.

Uansett et flott bilde og en spennende og vakker komposisjon.
Steffen T.

Hei Leif

Dette var skikkelig kult og dramatisk. Det første som slår meg er at skikkelsen minner meg om en av Askeladdens gode hjelpere. Han med 7-milsteg som løper til verdens ende, hehe. Fin natur og god komposisjon. Jeg er dårlig på pirkedelen, beklager. Synes dette var tøft.

Mvh Steffen
Kenneth P.

Ett bilde med mye dramatikk og historie. Godt gjennomført. Personlig ville jeg nok vurdert å ta å kutte 1-2 cm mer vekk fra bunnen (til over de mørkeste stenene nede til høyre). Ser jo ut som han speider over panoramaet. Ett smalere format ville gjengitt det ennå bedre.

Kenneth
Leif Mats E.

Takk for kommentarer alle sammen, hyggelig at dere liker bildet!

Andres: Er enig i deg med granskogen, kunne med fordel ha jobbet litt mer med den! Bra du påpekte det med steinen til venstre, greit å ta med seg.

Rune: Takk for litt ekstra testing. Stakkars meg er på reisefot og har bare sett bildet på laptoppen enda, greit å vite hvordan det tar deg ut under andre forhold. Vet kanskje ikke om jeg vil kalle det manipulert, heller ''modifisert'' :) Alle elementer og farger i bildet var tilstede da bildet ble tatt, men jeg har selvsagt benyttet meg av noen ulike fotoredigeringteknikker i etterabeidet. Forøvrig mitt første forsøk på akkurat dette. Men har derfor valgt å ikke legge det under kategorien ''manipulasjon''. Vil nok teste bildet på print når jeg kommer hjem. Ellers takk for en god omtale og synspunkter :)

Steffen: Takk-takk for positive nykker :)

Kenneth: Godt mulig en liten crop nede ville gjort seg. Kan prøve å legge ut en annen versjon litt senere. Synes selv det ellers er mye spennende informasjon i bildet både i øvre og nedre del, men skal teste ut en smalere versjon også. Man vet ikke sikkert før man har prøvd! Takk for kommentar:)

Leif
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu