''det livnar i lundar''
Bildet inngår i albumet ''svart poesi'' -
Utstyr
  • nikon D70s
  • normal
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger255
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_315276} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Jani F.

Hei Anne! Nok eit spesielt og meget severdig bilete frå din kant! Flott med trappene som fører oss opp til huset og ikkje minst klesvasken. Ja, no livnar det i lundar;) samtidig syns eg at det er eit litt dystert preg på det heile. Klesvasken viser oss at huset er bebodd, men eg syns det virker litt mystisk...tar meg i å kikke nøye i vindaugene, for å sjå om det er noko liv der inne...:) Mvh Jani
Gunnar G.

Artige effekter, - og spennende! All ære for det!

Jeg har to små kommentarer og en forundring.

Kommentarer: Jeg synes du skulle hatt litt mere luft over huset. Slik det er nå virker bildet ganske sammenklemt oppe. Det andre er at alle spennede elementer er samlet på høyre side - trappen og huset. Bare klesvasken er nesten på midten. Det tredje er at jeg synes du skulle ha mørket ned de lyse feltene helt ute i venstre billedkant. det er vel helt unødvendig at øynene flakker ut til kanten (de tiltrekkes ofte av lyset...).

Forundring: har du vurdert om huset skulle vært plassert til venstre?

Men selv uten mulige endringer basert på mine kommentarer er dette et svært interessant bilde. Jeg lurer på hvordan du har fått det til. Dette tror jeg nemlig ikke jeg kunne ha fått til selv. Og bildet er absolutt severdig!
hilsen Gunnar


Ingse A.

Orginalt og artig bilde. Du har din egen stil og det liker jeg! Mvh Ingse
Ole-Kristian T.

Hei Anne, dette var et veldig spennende og særegent bilde synes jeg, med et malerisk preg. Trappa, huset og klesvasken er spennende elementer, og resten har spennende fargesjatteringer og med silhuetter av flotte trær. Rett og slett stilig dette ;)
anne g.

tusen takk til jani, gunnar, ingse og ole-kristian for fyldige og konsruktive kommentarer! jani, ja dystert-serien heter svart poesi. bruker egne følelser for å uttrykke meg. gunnar, fine refleksjoner. skjønner deg, men det jeg jobber med tilhører høyre side, derfor ble det slik. synes likevel det store sorte felt nede tilvenstre balanserer bildet. takk for anbefaling også! mvh anne
Nina Elisabeth B.

Åh, kjempe stilig :)
ketil o.

Hei!
Blir mer som et maleri for meg dette bildet. Men det hindrer meg på ingen måte i å like det. Liker å bli ledet opp til huset av trappa her. Velkomponert bilde/maleri med fine farger.
Mvh:
ketil
Per Einar G.

Hei igjen Anne!

Et bilde som skiller seg ut, liker skygge, trær og den lange veien opp som er dempet noe ved å tilføre de luxuriøse trappetrinnene. Klesvasken med preg av rødt gjør seg godt og skaper litt eventyr-stemning uten at det mister mystikken.

Særdeles godt utført, etter min mening!

Hung it!

Mvh

Per E.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu