jerv
Tatt på foringsplass
Vanskelig med snø som bakgrunn på et så mørkt dyr, så her er absolutt forbedringspotensiale. For meg var det viktigste imidlertid å få oppleve dette dyret i Norge, og det gjorde jeg da - til gagns...
Utstyr
  • d300
  • AF-SII 500mm f4
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger549
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_315401} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Tor B.

Knall bilde av jerven med fine omgivelser, Liker spesielt øyekontakten og de store labbene med klørne. Dette må du være godt fornøyd med. Mvh Tor
Avsluttet .

Hei! Helt enig med Tor. Må ha vært en fantastisk opplevelse. Liker veldig god posituren på Jerven. Skikkelig tøft bilde :)

Mvh,

Hans Erik
Heidi Kvale U.

Knalltøft bilde! Veldig skarpt og fint. Han ser ut som han er litt ''tøff i trynet'' :)

Mvh Heidi
Lars Kristian G.

Hei!

Dette var flott! Du peker på snøen som bakgrunn - jeg synes den fungerer utmerket her.. Flott komposisjon med trestammen i forgrunnen - fint lys og god skarphet på jerven. Herlig blikkontakt - tror jeg hadde løpt fort.. Veldig godt fanget :)

Mvh. LKG
Ann Kristin S.

Helt klart en fotogen jerv - og det vet han godt sjøl der han stiller seg fint opp på treleggen. Du har øyekontakt med han til og med. Bildet er skarpt og fint - jeg hadde garantert fått skjelva. Du brukte kanskje stativ...??
Supert bilde - den hvite bakgrunnen gjør ikke meg noe.
Fredagshilsen fra Ann Kristin
Kjartan T.

Fint dette Terje, det gjør seg med snø som bakgrunn på det mørke dyret. Veldig bra at det er mulig å få til noe på jerven i Norge også. Dette skal jeg også prøve:-)

En klar anbefaling slik at flere kan ta en titt!

Kjartan
Avsluttet .

Hei,

Stiller meg tett bak alle som var for meg. Jeg likte dette veldig godt. Tøft og fint komponert. Du kan se at den lurer på noe =)

Mvh

Wilko
Nils Christian S.

Det er mange naturfotografers drøm å få ta et så flott bilde av Jerv. Dette var mer enn anbefalelseverdig!
Kjell Ivar Ø.

Er det to Terjer som har vert på tur?. Dette var jo en flott
posering og en fin stubbe til miljø. Og så her i Norge.
Misunner dere denne muligheten.
Mvh Kjell Ivar
Avsluttet .

Dette er vel ett av våre absolutt farligste rovdyr, og selv med en 500, må du ha vært tett på...ikke hverdagskost dette..så selv med noen små ''svakheter''..ett absolutt blinkskudd i mine øyne! mvh Ulv
Terje S.

Dette ble flott Terje. 5 minutt senere ankomst hadde jeg hatt knall lys men det får bli neste gang. Denne karen må inneha Norges største foteblad.
Kvisten til høyre forstyrrer litt men uansett ett knall flott bilde.
Ville kanskje vurdert en liten oppskarping av web fila. Prøv med Usm:
Amount:100 Radius:0,2-0,3 Treshold:0

Snakkes

Terje
Monika Frisvold V.

Du verden for et blikk!
Å for noen ''paylabber''
knall artig å se bilde fra et dyr
som jeg stort sett bare hører og leser om.
GRATULERER.
mvh monika
Jan Inge K.

Knallbilde av jerven, dette. Den er nok klar over fotografen? Kameravinkelen fremhever de store labbene som gjør at denne krabaten flyter så godt på snøen...
Aina s.

For noen labber! Dette var innmari flott. Heldig at du fikk komme så nært, og kvaliteten på bildet ser veldig bra ut. Liker kompen, og det ser ut som om jerven poserer for deg- både søt og skummel. Blinkskudd.

Mvh Aina
Wenche J.

Fantastisk bilde av vårt farligste rovdyr. Takke meg til noen skarve slanger, ler:):):) Flott positur der den viser seg godt frem og der labbene virkelig kommer til sin rett. Det må ha vært en fantastisk opplevelse å oppleve å ta bilde av denne flotte karen:):):) Anbefales.
Mvh Wenche
Aleksander M.

Hei
Norske jervebilder er så sjeldent at jeg velger å anbefale bildet til tross for vanskelig bakgrunn og forbedringspotensialer. Dette må du være ekstremt fornøyd med! Minner meg faktisk mye om et jervebilde tatt av Kjartan Trana fra Finland...

Mvh Aleksander
Robin J.

Virkelig bra dette Terje.Ekstra morsomt at det går an i Norge. Mvh RJ
Svein B.

Flott bilde fra ett spennende møte!! At bildet er av norsk jerv i norsk miljø- med snø og litt annet miljø enn fra Finland betyr ganske mye for opplevelsen for meg. Spennende!!

Mvh
Svein B
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu