geologiske linjer i det arktiske
Bildet inngår i albumet Lofoten Folkehøgskole 07/08 - Bilder fra oppholdet som elev på friluftsliv fjell i Lofoten.
Utstyr
  • canon EOS 350D
  • -
  • Brennvidde300mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger371
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_315795} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Ivar B.
Typisk svalbardlandskap dette. Presantert og komponert med høy himmel som jeg har lagt merke til at du har lagt din elsk på. Jeg synes dette ble lekkert med pent behersket fargebruk. Jeg savner bedre skarphet på fjellene. Mvh ivar.
Atle Q.
Hei Ingebjørg!
Endelig Svalbard på deg også... digg ikke sant! Et velkomponert bilde i 3 farger. Mangler litt på skarpheten som Ivar nevner. Gleder meg til flere smakebiter...

Atle
Fred S.
Hei Ingebjørg. Bra Svalbardsoppholdet endte med positivt fortegn ! Pent bilde, typisk deg, og det uskarpe blir vel ikke direkte plagsomt, det er litt deg det også. Diagonale linjer som forsvinner i tåka; helt etter Ingebjørg-boka også det. Ikke noe ''Wow-bilde''. men godt å hvile øynene på for fjellglade mennesker.

vh fred
Liv F. D.
Hei Ingebjørg.
Et vakkert og velkomponert bilde. Likte godt linjene som forsvinner inn i tåkehavet, Nydelige farger. Toppers dette!
mvh
Liv '')
John H.
Hei Ingebjørg
Velkommen tilbake fra tur. Regner med at du har hatt en minnerik opplevelse. Bildet du har med tilbake representerer vel Svalbardnatur på en grei måte, men ikke mer enn det heller. Komposisjonen er helt grei men jeg finner ikke det helt store i dette bildet. Håper du har mer med deg i kofferten.
John
ingebjørg fyrileiv g.
Takk for tilbakemeldinger.

Mer skarphet er notert. Jeg vet det jo egentlig, men dog. Bildet er tatt fra slede, og det er absolutt ikke noe stativ.. Men jeg skal prøve å skjerpe meg med denne skarpheten.

Atle - Ja, Svalbard er fantastisk. Det var godt å endelig komme dit etter et år med venting.

Fred - Jeg ønsker ikke å ha en slik uskarhet som ''litt meg'', men forstår hva du mener. Her bør det ikke være uskarpt, hele bildet avhenger av det.

John - Turen ble ikke som planlagt, jeg har jobba masse. -Dermed mindre bilder. Men kanskje kommer det noe annet etter hvert.


-Ingebjørg
Espen A. I.
Drit i mer skarphet, det er altfor mye skarphetshysteri ute å går på foto.no og der irriterer meg endel! Her passer det at det ikke er sylskarpt, det gir et mer naturlig inntrykk av bildet og det ser mer ekte ut. Ikke skarp det opp du!

mvh Espen
ingebjørg fyrileiv g.
Takk, Espen. Jeg er ikke fanget av noe skarphetshysteri her inne (noe du burde vite), men synes selv at det er for uskarpt hvor det hadde vært fint bedre skarphet. Jeg er glad for å høre at ikke du synes det, for da når jo bilde noe lengre.


-Ingebjørg
anders s.
enkelt men pent bilde
tror dette kunne ha funka bra i s/hv også
mvh anders
Thorbjørn R.
Høy himmel kan være flott det, men da må himmelen ha mer å by på enn her, som for eksempel i bilde nr. 347797.

For øvrig grei gjengivelse av flott, arktisk landskap.

Mvh Thorbjørn
Torbjørn K.
Jeg synes dette fungerer bra jeg. Liker spesielt den rolige overgangen mellom skyene og himmelen. Helt klart et bilde som gjør seg bra i høykant.

Torbjørn
ingebjørg fyrileiv g.
Takk til dere tre siste.

Anders - Jeg skal se på en gråtonet versjon, men tviler på at jeg vil gå lengre med det.

Thorbjørn - Jeg er delvis enig, men liker personlig tomme flater av flere grunner. Her synes jeg forøvrig at overgangen fra skyer til det blå er fin.


-Ingebjørg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu