'' huset ved havet''
Bildet inngår i albumet ''svart poesi'' -
Utstyr
  • nikon D70s
  • normal
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger427
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_315821} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
leif b.
Bildet i seg selv er vidunderlig. Men jeg klarer ikke helt og fordöye den svarte delen. Det blir på en måte litt for mye. Men det er jo ut i fra mine öyne.
Ha en fin kveld.
lb
Ole-Kristian T.
Hei Anne, er stort sett enig med Leif her, selv om temaet er svart poesi, fungerer ikke den store svarte flaten i mine øyne, bildet blir bare borte i den delen, men sikkert andre som mener noe annet :(. Motivet ellers er eventyraktig, og jeg har særlig sans for huset, dråpeeffetkten og bakgrunnen.
frank ove v.
Enig med de ovenfor. Foruten den for store svarte flaten, er dette et bilde etter min smak. En kraftig beskjæring nede ville gi et bilde jeg selv gjerne skulle hatt på veggen. Fin grafisk effekt og spennende uttrykk.
Anne Ø.
Så spennende bilde, huset ved havet!!!
Dyktig fremført, liker det jeg ser.
Kunne kanskje tatt litt av det mørke i bunn.
Bente K.
Du er absolutt inne på et spennende uttrykk her, men har ikke kommet helt i mål nede til høyre i bildet. Jobb videre med dette bildet blir min anbefaling.
Bente
anne g.
tusen takk til dere som har gitt meg så konstruktive og gode kommentarer! dette har inspirert meg til å jobbe videre med bildet. legger resultatet ut når jeg er ferdig. mvh anne
S. N.
Jeg er enig med OKT - at det blir litt mye ensfarget sort i den store kvadraten. Huset, fargene og tenkikken forøvrig er spennende, og du er virkelig inne på noe. Har du sett www.gunnvottestad.no ?
Hilsen Silje
John-Tore G.
Herlig dette. Har sett kommentarer og kan være enig i at det blir en tung mørk flate. Ønsketenkning::-) En mørk veg som bukter seg innover i bildet, med en hvit hest i bakgrunnen...På min relativt lyse skjerm ser jeg rette kantete overganger mellom sort og det andre. Liker svært godt ideen her og gleder meg til å se hva du finner på!

mvh John-Tore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu