Bærums Verk
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger153
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_316052} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Eli R.

Det ser litt blasst ut på min skjerm, men vet at den er litt for lys. Jeg syns du kunne dradd litt mer i spakene på fargene. Syns tittelen er litt villedende selv om jeg går ut i fra at det røde bakerst i bildet har noe med BV å gjøre. Ellers bærre lækkert.
- Eli
Espen A. I.

At det var ''blasst'' var fint synes jeg, men komposisjonsmessig er dette ikke bra, synes det blir verken fugl eller fisk. Du kutter slutten på kvistene og du kutter elva ganske brått, her må du bestemme deg.

mvh Espen
ingeborg w.

Takk for ærlige kommentarer. De blir satt pris på. Eli, her er kontrastene og fargemetningen allerede øket kraftig. Det var overskyet så da blir det som det blir. Det hadde nok blitt mer liv og sjel i bildet i sollys eller tåke eller hva som helst annet. Jeg tar meg en tur i annet vær så få vi se. Det er noen som mener at landskapsbilder skal tas i overskyet vær for da får en med hele skalaen fra lyst til mørkt. Jeg synes egentlig ofte det blir kjedelig så jeg prøver som regel å unngå det. I dette tilfellet måtte jeg levere noen bilder fra dette området og var ute i seneste laget, så da ble det bilder tatt i overskyet vær. Ellers er det ikke noe villedende med tittelen. Bildet er tatt på Bærums Verk, så enkelt. Det er Lomma som er i nedre høyre hjørne. Espen, min spennende komposisjon med linjer som går i alle retninger og god dybde med trær i forgrunnen og huset som blikkfang aller bakerst i bildet... Hi hi, jeg var usikker på dette. Om det ble spennende eller bare rotete. Har du noe forslag til alternativt kutt? Hvis jeg kutter elva blir det bedre da? Jeg har flere bilder herfra, med forskjellige utsnitt og noen er enklere og mindre rotete enn dette. Takk igjen for utfyllende og ærlige kommentarer.
Ole-Kristian T.

Hei Ingeborg, jeg falt veldig for fargene i dette bildet, synes de er akkurat passe duse og fine. Men er vel litt enig med forrige taler ang. komposisjonen. Tror det blir bedre uten elva. Prøv å kutte ca 7-8 cm i høyre kant og ca. 3 cm. nederst. Trærne leder blikket fint fra venstre og innover mot låven; med kuttet vil huset også komme lenger til høyre i bildet. Vet ikke om det funker, men verdt å prøve? Jeg synes det var nydelige farger i bildet, og trærne er maleriske :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu