Orrekamp
Fungerer dette?
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_316335} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Ketil K.
Meget flott av orrhaner her Eyvind! Du har så absolutt fått fanget både aggresiviteten mellom orrhanene og farten dette foregår i. Gresstustene til høyre kan tones litt ned. Jeg synes ikke de forstyrrer, men fremstår som en del av miljøet.
Jan Fredrik I.
Har vært innom noen ganger nå for jeg klarte ikke være helt likegyldig til bildet. Som Ketil sier så har du fått fanget både fart og aggresjon som finner sted men der stopper det for meg. Jeg er glad i panoreringer men dette ble verken eller for meg, ikke nok skarphet ei heller uskarpt nok for meg. Litt trangt i fartsretningen.
Mvh
Jan Fredrik
ketil o.
Hei!
For meg fungerer dette så absolutt. Her oser det action og hormoner lang vei.
Herlig ''fart'' i bildet. Det eneste jeg savner er ørlite mer luft foran den fremste ''slosskjempen''. Når det gjelder skarphetsdelen er den akseptabel og vel så det for meg. Fin helhet.
Mvh:
ketil
Carsten A.
Enig i mye av vurderingene til Jan Fredrik Isaksen, likevel atskillig mer interessant en de mange prikkfritt eksponerte og ditto gjengitte skogsfuglbildene vi ser så mange av akkurat i disse dager.

Avgjort litt for trangt i fartsretningen, og at bildet hadde vunnet på f.eks. skarpe hoder (eller i allfall ett skarpt hode) er jo opplagt nok. Men her gir jeg uansett stort pluss for idéen og et noe mindre pluss for utførelsen. Så ditt spørsmål ''Fungerer dette?'' besvarer jeg med et noe reservert ja, med tillegg av at slikt som dette er avhengig av god idé (oppfylt), godt planlagt utførelse (ikke like godt oppfylt) og en passende porsjon flaks (var muligens tilstede, muligens ikke). Planleggingen mht. til lukkertid kunne antakelig vært bedre.

MVH CA

Kjell Sigurd S.
Synes dette har noe for seg og at du har klart å fange mye fart og spenning her. Støtter anføringene vedrørende utsnitt (trangt, spesielt i vest) og tror at et videre utsnitt ville redusert behovet for detaljer. Ville også vurdert en runde i NI eller lignende.

Kjell S
Frank N.
Mye action og fart i bildet. Fint utsnitt, men jeg kunne godt tenk meg litt mere luft rundt kamphanene.
Eyvind R.
Takk for gode kommentarer fra dere alle. Jeg er enig at utsnittet ble noe trangt, spesielt i fartsretningen. Det var ikke mer ''luft'' å ta av. Jeg tror og at bildet kunne tjent på noe skarpere hode på en eller begge fuglene. Hvor ''kornete'' et slikt bilde bør være kan diskuteres. Selv liker jeg at det ser noe ''kornete'' ut...

Mvh Eyvind
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu