Den levende stillheten
Bildet inngår i albumet Lofoten Folkehøgskole 07/08 - Bilder fra oppholdet som elev på friluftsliv fjell i Lofoten.
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • -
  • Brennvidde300mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger558
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_316365} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Thorbjørn R.
Ser ut som Svalbard, også dette. Nydelig lys på fjellene, som du presenterer i et passende utsnitt. God balanse mellom toppen bak til høyre og forgrunnen foran til venstre. Meget bra.

Mvh Thorbjørn

Torgrim L.
Flott landskapsbilde! Et fotogent fjell! Eneste forslag til alternativ er eventuelt å ha med mindre himmel i bakgrunnen og mer fjell i forgrunnen, men det er etter min egen smak og kan derfor i høyeste grad diskutereres.
mvh Torgrim
ingebjørg fyrileiv g.
Thorbjørn - Ja, det er Svalbard.

Torgrim - Takk for forslag, men om jeg skal ha mer forgrunn må jeg nok tilbake for å ta et nytt.. Dette er den eneste versjonen jeg har, og himmelen liker jeg.


Ha en fin 1.mai.
-Ingebjørg
ketil o.
Hei!
Et velfungerende utsnitt. Mektige fjell du har fanget. Opplever bildet fint ballansert. Skarpheten er ok. Lyset gjør mye for mitt helhetsinntrykk her i positiv forstand. Liker den tilførte støyen. I mine øyne er dette svært bra.
Mvh:
ketil
Kjell Sigurd S.
For et landskap. Liker det retroaktige uttrykket. Utsnittet fungerer.

Kjell S
ingeborg w.
Her er det fine linjer i landskapet. Teksturen i snøen gjør seg godt. Jeg ville lysnet den lille skyen øverst på midten litt så den kommer bedre fram. Jeg ville også øket støyen litt så den ble mer framtredende.
ingebjørg fyrileiv g.
Takk for flere kommentarer.

Ingeborg - Jeg skal se om jeg får lysna litt, men kan ikke love noe. Jeg ser hva du mener, men personlig synes jeg at det er noko støy. -Jeg vil ikke overdrive heller.


-ingebjørg
Mona G.
Hei Ingebjørg!
Bli så ufatteli imponert av bildan dine! Spesielt fjellbildan her.. Som det her, æ føle liksom at æ sjøl står å sjer på det, føle dybden!
Så fint lys osv..
Keep up the good work, cousin!
:-)
ingebjørg fyrileiv g.
Hei, Mona! Aå artig å se deg her. -Og takk for kommentar ;) Osv kan være så mangt da, men. Skal følge med deg.

-søskenbarnet
Aina s.
Vakre disse fjellbildene dine. De vil sikkert gjøre seg i store formater som veggpryd. Dette har et dust, nesten fløyelsaktig preg. Lurer på om lyset i bildet ville kommet bedre frem om det var lagt ut med svart ramme (?).
Mvh Aina
ingebjørg fyrileiv g.
Takk Aina, for tilbakemelding på et eldre bilde, samt generellt. Tja, bildet har jo forøvrig svart ramme. Jeg vil tro det er svart bakgrunn du sikter til, og det kan godt være. Det gjør meg ikke noe å skifte.

vh Ingebjørg
Eirik B.
Helvetiafjellet om jeg ikke tar helt feil?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu