ensomt tre
Et ensomt tre i en innsjø dekket av is en tåkete februar morgen.
Jeg synes det er fint. Veldig lyst men med det sorte treet som en fin kontrast.
Dessuten gjør tåken og snøen rundt lyset veldig mystisk og kaldt.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-05-01 16:45:51
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon Eos 350D
  • 18-55mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_316467} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Trude H.

Dette likte jeg. Stemningsfult. Enig med deg i at eksponeringen gjør bildet spennende.

mvh TH
svein j.

Vakkert bilde! Rolig. Harmonisk. Et enkelt bilde med kraft. Pga lysforholdene ute på terrassen er det vanskelig å bedømme nyansene, men litt beskjæring ( spesielt oppe) vil være positivt.
Arve André L.

Takker for koselige kommentarer :)
Nina E.

Veldig stemningsfullt og lekkert bilde. Stilige, duse farger i bakgrunnen. Litt usikker på komp. og beskjæring. Og så ville jeg rettet opp horisonten. Hvis du drar crop tool opp ned over vannlinjen ser du lett hvor mye du trenger å rette opp. Mvh Nina
Arve André L.

Takk for tips.

til Nina: Er ikke helt sikker på hva du mener med å dra crop tool opp ned over vannlinjen. Forklare litt nærmere?

Jeg tenkte kanskje å beskjære bildet så litt av det hvite forsvinner i toppen.
frøydis k.

Dette likte jeg veldig godt. Stemmningsfult og nydelige duse farger og flott med speillingen av treet. Dette synes jeg fortjener en anbefaling.

Mvh Frøydis
Nina E.

OK, kanskje jeg uttrykkte meg litt uklart ang. crop tool. Vel, hvis du bruker photoshop CS eller Elements: Klikk på crop tool, deretter drar du punktet på midten av den stiplede linje nedover mot horisontlinja og over bildet ditt. Da vil du jo se tydelig at horisonten i bildet ditt er ganske skjeiv. Så tar du tak i et av hjørnene på crop tool, dvs. rett UTENFOR et av hjørnene, og drar hele firkanten sidelengs så den vipper, og passer på at den vannrette linja ligger kant i kant med horisontlinja på bildet ditt. Ble dette forståelig? Når du har gjort det, drar du alle de fire hjørnene i crop tool så langt ut du kan, men uten å gå utenfor bildekanten. Det kan derfor hende at bildet ditt blir litt beskjært i forhold til det opprinnelige. Lykke til! Det er egentlig veldig enkelt. MVh Nina
Arve André L.

Frøydis: takk for anbefaling!

Nina: Takk for tipsene. Nå har jeg lagt ut en ny versjon der vannlinjen ligger rettere. Noe sånt du siktet til?
Hallgeir R.

Hei
Normalt vil bildene se best ut med vannlinjen rett men syns bildet ditt blir veldig bra og skiller seg ut på en positiv måte i versjon 1. Det virker som det er tatt ut av en døm på en måte. versjon 2 syns jeg rett og slett var kjedligere.
Arve André L.

Hallgeir: Jeg ser hva du mener og må vel si meg enig i det nå som jeg ser begge versjoner.

:)
Eli R.

Det meg skjev vannlinje kan bidra til å dra en innover i bildet. Jeg syns sånn sett at om du hadde stått litt lenger til venstre så kunne øya fungert som noe som dro en inn. Grunnen til at jeg ikke syns at den skjeve vannlinja fungerer her, er at jeg føler at treet heller til venstre, så da ville jeg i tilfelle prøvd å velge treet med lassoen, feather og så dreid det litt så det ble rett. Men det er bare mine tanker :-)
- Eli
Avsluttet .

Nydelig natur , fine duse blåfarger i bildet :)
skjeldent fint bilde :)

Mvh nathalie
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu