Only You
Bildet er tatt under en konsert med The Platters i Las Vegas 2. mai 2008. Jeg satt helt foran ved scenen og fikk tatt noen fine nærbilder av artistene. Her kom kjente slagere som Only You og The Great Pretender og mange, mange fler på løpende bånd.
Synes selv at dette er et godt artisportrett fra en sceneopptreden. Jeg synes jeg har klart å få frem lidenskapen til artisten. Jeg er også godt fornøyd med skarpheten, komp og utsnitt. Hva mener dere? jeg gleder meg til deres kommentarer.
Utstyr
  • Nikon D80
  • Tamron AF70-300mm F/4-5.6 Di
  • Brennvidde220mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_317200} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Heidi W.

Synes det var et fint portrett med et tett og godt utsnitt. Du har knipset i riktig øyeblikk når det gjelder formidling av innlevelse. Synes kanskje det like greit kunne vært klonet bort, eller ihvertfall dempet ned det røde og rosa lysene bak, selv om de også er med på og sette et ''konsertpreg'' på bildet så synes jeg de stjeler for mye oppmerksomhet når utsnitt er såpass tett.
Lars E.

Hei Heidi !

Takker og bukker for konstruktive og gode tilbakemeldinger til dette bildet. Jeg vurderte faktisk selv å fjerne lysene men valgte å ta de med da de som du sier gir et inntrykk av en konsert setting.

M.v.h.
Lars
bård s.

Hei Lars !
Her leverer du et godt artistportrett. Enig i at skarphet, komp., og utsnitt er veldig bra. Westum nevner blant annet at hun synes at lysene i bakgrunn stjeler for mye av oppmerksomheten, det tror jeg hun har helt rett i ? Jeg misunner deg sangopplevelsen, men jeg vet hva du snakker om når du nevner lidenskapen til artisten....Det er jo bare herlig å høre en negresse synge av ''full hals'' !
Hilsen
Bård

Lars E.

Hei Bård !

Takker og bukker for konstruktive tilbakemeldinger på dette bildet. Det er artig at du og Heidi begge synes at lysene i bakgrunnen virker forstyrrende. Jeg har sett flere ganger på bildet og kommet til at jeg faktisk er uenig med dere :-) Jeg ønsket å få frem at dette var en konsertsituasjon og lysene er absolutt med på å bidra til dette. Jeg har faktisk flere bilder av artisten hvor lysene er slukket men synes at når lysene ble borte forsvant noe av ''sjela'' i bildet.

Ellers er det som du sier himmelsk å høre en negresse i fri utfoldelse som i dette tilfellet. Det kan jeg skrive under på.

M.v.h.
Lars
Heidi Anita R.

Jeg synes du leker med utsnittet og fargene her! Tror artistportrettet ville blitt litt ''kjedelig'' uten sanseopplevelsen av lysene i bakgrunnen. Det er det jeg føler er viktig her.

Skarpt og fint, flott utsnitt, artig med scenelys i bakgrunnen og liker også dybdeuskarpheten du har oppnådd bak bildet.

Et flott konsertportrett!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu