Rypestegg i flukt
Har lekt meg litt med panorering og lange lukkertider, funker det?
Bildet inngår i albumet Fugler -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-05-07 22:43:20
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2008-05-14 22:03:54
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2008-05-14 22:55:40
    Versjon #4
Utstyr
  • Canon 30 D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger438
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_317619} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Thorbjørn R.
Tja.. Dette er jo en krevende øvelse, men så blir det også desto flottere når det endelig lykkes. Brukbar fart og energi her. Selve fuglen ser litt overeksponert ut.

Mvh Thorbjørn
Thorbjørn R.
Tja.. Dette er jo en krevende øvelse, men så blir det også desto flottere når det endelig lykkes. Brukbar fart og energi her. Selve fuglen ser litt overeksponert ut.

Mvh Thorbjørn
S. N.
Enig, brukbar fart og energi, originalt med den brunrøde bakgrunne. Fuglen ser overeksponert ut, han ble litt blass, men jeg tror du kan hente frem litt både i vinger og hode ved hjelp av burn-verktøyet feks. Silje
Ivar B.
Farten og eksplosiviteten er til stede ja, men også jeg synes det blir noe blasst over presentasjonen. Men jeg tror du har mulighet til å få til litt mer ''saft'' over dette med litt mer jobbing. Mvh ivar.
Kristin S.
Tusen takk for kommentarer og konstruktive tilbakemeldinger alle tre, hyggelig.

Ser nå at det er blasst, man ser seg ofte blind på egne bilder, derfor hyggelig med tilbakemeldinger.

SN: Skal teste ut dette burn verktøyet som jeg ikke har så mye erfaring med, takk for tips:)

Kristin
Tor Eirik P.
Synes panoreringen ble meget bra, men er enig med de andre at det ble litt blasst og at det nok er mer å hente med litt jobbing.

Mvh Tor Eirik
Anne Kari Berg K.
Et nydelig og annerledes fuglebilde, veldig dekorativt. Kunne kanskje ønske meg litt mer luft rundt - en brun ramme kanskje. Liker v2 best da jeg syns fuglen var for lys på den første.


mvh Anne Kari
Kjell Ivar Ø.
V2 ble en flott panorering.
Mvh Kjell Ivar
Rolf S.
Versjon 2 ble nok en klar forbedring. Bildet inneholder mye fart, men jeg lurer på om kanskje en litt kortere lukkerhastighet likevel hadde vært å foretrekke. Den lukkrhastigheten du har valgt er så lang at du har fått et vingeslag over hodet på fuglen, noe som reduserer kontrasten på hodet. Det synes jeg er litt uheldig
Men det er ingen enkel oppgave du har gitt deg i kast med. Rype i flukt går fort.
Rolf
Kristin S.
Tusen takk til dere siste også.:)

Rolf: Er enig med deg, jeg kunne med fordel brukt en litt kortere lukkertid.
Ikke enkelt dette, men morro er det:)

Kristin
Øyvind A.
Ok panorering. V2 er en viss forbedring, men jeg synes ikke du er i mål der heller. Det er fremdeles litt for blasst/slapt.
mvh
Ø.
Ivar B.
Enig med foregående taler. Klar forbedring, men du har enda mer å gå på, Spesielt hodet. Prøv forsiktig med f.eks burnverktøyet å mørkne det mørke på hodet, og spong tool til å dra fram litt mer rødfarge bare på kammen. Peser deg litt nå, men dette kan bli bra! Mvh ivar.
Kristin S.
Tusen takk for tilbakemeldinger Øyvind og Ivar.

Ble selv ikke fornøyd med v.2 heller, setter derfor stor pris på tips om hva jeg kan gjøre for å få dette til å bli bedre. Skal prøve på forslaget ditt Ivar, mange takk:)

Kristin
Øyvind A.
Om du gir meg e-postadressen din, så skal jeg sende over et forslag.
mvh
Ø.
Kristin S.
Tusen takk for forslag Øyvind, setter svært stor pris på det:)

Har lagt ut en v.3 som jeg selv synes ble mye bedre. Jeg er ikke noe kløpper i photoshop, men øvelse gjør mester heter det:)

Kristin
Ivar B.
V3 er en soleklar forbedring. Jeg mener likevel at litt mer rødfarge i kammen hadde frisket opp og satt prikken over i-en. Jeg gir meg vist ikke denne gangen :-) Mvh Ivar.
Kristin S.
Hehe, det er bra du ikke gir deg Ivar, gir meg inspirasjon til å ''plages'' videre å ikke gi opp:) Tusen takk for tilbakemelding, hyggelig at du tar deg tid til å komme tilbake til bildet:)

Kristin
S. N.
Jess, v3 er en klar forbedring. Silje
ketil o.
Hei!
Synes du har lyktes brukbart her. Er ikke noen enkel sak å panorere rypa på flukt. Det meste er vel sagt. Liker bildet med sine mangler,ikke minst er det langt bedre en hva jeg har klart av rypa på flukt:)
Mvh:
ketil
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu