''Hands Up''
Utstyr
  • Canon EOS 450D
  • Sigma 70-300
  • Brennvidde200mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/2500s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_318116} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Terje A.

Her har du fanget ro og dramatikk på en gang. Liker tittelen og referansen til lysene som ser ut som truede mennesker. Flyet (den store terroren??) og de hjelpeløse menneskene i lyktestolpenes form. Mennesket har alltid håp og den store symbolet for det er lys, lys viser vei som i dette tilfellet og lander flyet trygt. Man kan lett la tankene spinne av gårde, mulig at alt dette bare er svada fra min side eller bevisst fra din, uansett et bilde som fungerer for meg med god komposisjon, farger, skarphet og balanse.

Godt jobbet Daniel!
Solveig F. K.

Hei Daniel. Morsomt motiv og fint utsnitt der de gule antennene står klare for å ta imot flyet som sikter seg inn mot flyplassen. Fin serie du har:)
mvh Solveig
Wenche J.

Hei Daniel
Et flott fanget bilde med gode farger og med flott linjeføring. Liker komposisjonen meget godt. Inspirerende:):):)
Mvh Wenche
ruben i.

hei takk for kommentaren på bilde mitt. du har noen bilder som falt i smak. jha d kan minne på en historie d halve hjertet:P
Yngve Sem P.

Et severdig motiv, morsom tittel. Linjer og komp ok, men synes det er for mye luft på sidene, og ville kuttet ca. 3 cm begge veier. Fint !
Erlend B.

Hei! Takk for komentar på mitt bilde. Morsom,og passende tittel på dette bildet. Synes kanskje den nærmeste ''personen'' burde hatt med hele høyrearmen..?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu