Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetKamera plassert på stativ og selvutløser.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger287
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_318117} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Daniel R.

Knallsterke konturer på ''Jesus'', litt urolig på selve korset.
Fantastiske farger, og en knallsterkt budskap her.
Kan godt se at himmelen er en del behandlet, og det blir litt støy i den. Tror kanskje en mer naturlig fargebehandling her ville gjort bildet enda sterkere. Hvis du ser på mine bilder ser du at jeg egentlig skal uttale meg så mye om det, riktignok.

Jeg likte dette godt.
Daniel
Odd Karsten H.

Eg må seie meg ueinig med siste talar om fargar, for dette fungerer veldig godt slik som det er, det treng sterke fargar. Du har ein flott, sterk komposisjon, og ei god plassering i forhold til motiv og lys. Veldig sterkt... likte det!

Odd
Daniel R.

Jeg er også enig i at de sterke fargene er knallgode i bildet. Men de ser stedvis unaturlig ut. Mente bare at bildet kunne vært enda bedre enn det allerede er med en mer naturlig himmel over bildet.
Men det er også det eneste jeg har å utsette, strålende komp.

Daniel
Frank W. G.

Hei på dere!
He, he, joda bildet er behandlet mye i ps. Egentlig sjelden jeg klusser såpass mye i ps med bildene mine.
Bildet kom til ved at jeg ville leke meg litt med både kamera, komposisjon og lyset/sola som sto der den sto. Alltid artig å se om en kan få noe ut av en vanskelige forhold som sol etc.
Men takk for fine kommentarer.

Frank
Nils Christian S.

Dette var et sterkt bilde på alle vis. Fargene må være så sterke for at ideen med bildet virkelig skal komme frem. Bildet holder en sterk ''preken''.
Det eneste ankepunktet jeg har er den skjeve horisonten,men jeg forstår fotografens dilemma - skulle bildet ha en naturlig horisont som bakgrund - ville hovedmotivet sikkert bli vanskelig å fange inn.
Et bildet som formidler Påskebudskapet på en fengende måte.
Frank W. G.

Selv mener jeg horisonten må være skjev for å formidle både spenst og budskap i bildet. Om ikke ville det blitt for statisk. Men det er min mening, da. Jeg repekterer selvsagt de som måtte mene noe annet.
Skjeveheten i horisonten er forresten gjort helt bevisst fra min side.

Frank
Daniel R.

Jeg syns ikke man skal være så redd for å bruke skjev horisont. Selv syns jeg det blir mye mer levende av det, i hvertfall på bilder som dette.

Daniel
Elna T.

Hei Frank! Det gjorde susen dette bilde. Flott komp. God pinse...mvh elna
Lars-Anders M.

Hei!
Dette er helt topp syns jeg komp, farger er helt i min smak.
Mvh
LAM
Linde G.

Flott bilde med masse sjel, frustrasjon, levd liv, angst ja hva vet jeg. Den skjeve horisonten forsterker den litt "skjeve" forestillingen man får av tro & tvil, helvetes urettferdighet i verden, det blir mer dramatikk av det.
Og Lars Anders; her er det masse blågult jo, svenskefargene ... Flott bilde altså.
Elna T.

Hei Frank!
Såg på bilda dine og stansa ved dette langfredagsmotivet. Synes fargane framhevar ideen. Sterkt bilde på alle vis. God Påske frå Elna
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu