Istanbul Sirkeci, endestasjon for Orientexpressen
Eg fekk slik lyst til å vere snill gut og ikkje legge ut bilete av skulande, middelaldrande menn, men heller finne eitt av ei vakker stasjonsbygning i metropolen Istanbul.
Stasjonensbygninga i Sirkeci vart bygd som endestasjon for Orientexpressen. Her kan du føle at den russiske prinsessa, den ungarske greven og den vakre svenske kvinna ikkje er lang unna... og i restauranten er det nesten rart ikkje å møte Miss Marple og Poirot i ivrig samtale med Agatha Christie.
Bildet inngår i albumet Uklåre sommarminne -
Utstyr
  • Olympus E-330
  • Olympus Zuizko Digital 14-54 1:2.8-3.5
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_318120} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Wenche J.

Et flott og velkomponert bilde med flott linjeføring som lager et sug inn i bildet og skaper en flott dybde. Gode varme farger på venstre side og kjøligere på høyre side. Med teksten skaper du en flott stemning i bildet. Spennende, også fordi jeg var i Istanbul for et par dager siden:):):)
Mvh Wenche
Thorbjørn R.

Spennende sted. Jeg tror feelingen du beskriver hadde kommet enda bedre fram i sorthvitt.

Mvh Thorbjørn
Odd Karsten H.

Takk for kommentarar, Wenche og Thorbjørn!
Eg er glad i svart/kvitt, men å bruke det på Istanbul Sirkeci... Nei, eg syns det er vald mot det vakre stasjonsområdet å ta frå det dei pietetsfullt gjennomførte fargane. Eg prøvde likevel... og eg vil ikkje vise resultatet, det vart for......., men så var det gjort i ei renneføykje på laptopen, så det kan hende eg skal fyre opp gamla og prøve meg igjen... ein gang.

Odd
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu