Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_318373} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Helge .
Hei.
Forgrunnen tar for mye oppmerksomhet og virker forstyrrende og bildet har utbrente partier. Selve nidarosdomen (?) ser ut til å være bra eksponert.
Men alt i alt drar forgrunnen bildet ned.

Mvh
HelgeRB
Thorbjørn R.
Den røde jakken synes jeg gir en flott kontrast mot bygningen. Men jeg er enig med Helge i at benkene foran blir litt forstyrrende.

Mvh Thorbjørn
Avsluttet .
For meg er bildet et bilde, ikke noe mer.
Litt skjemmende med plantene som ikke er i fokus og heller ikke stelt.
Mvh. Eivind
Arvid H.
Trur bilde hadde vore veldig fint uten alt rotet i forgrunnen. mvh. Arvid
Chr. G.
Siden skikkelsen i rødt mot den grå bygningen er såpass dominerende, synes jeg benkene i hver sin farge pluss - ikke minst - den grønne busken passer bra som forgrunn. Greit visuelt, innholdet har jeg ikke bestemt meg for.
Per Olav V. T.
Takker for interessante kommentarer!
Merker meg meningene om forgrunnen. Jeg prøvde få noe annet enn et tradisjonelt bilde av Nidarosdomen... fotografene på andre siden av buskene fikk sikkert det :)

H.R.B. : Hvor er de utbrente partiene? Ser de ikke selv :)

E.M.J. : Riktig at det er et bilde. Takk for at du tok deg tid til å gi en ærlig tilbakemelding.

C.H. : Har vel litt av samme oppfatning vedr. komposisjon og kan samtidig opplyse om at det er en benk og søppelbøtte hvor et av utelysene plassert på plassen vises gjennom åpningen.
Når det gjelder innholdet kan vel nevnes at personen i rød kappe kom ut en dør, lusket bortover langs veggen og inn denne døren... som om vedkommende deltok i et spill eller arrangement. En kan jo fint sette seg til rette og betrakte den religiøse underholdningen som også ellers utspinner seg i samfunnet på godt og vondt :)

Takk til dere andre også for ærlige kommentarer! (fortsett med det)
Per Olav
Helge .
Har justert skjermen min litt og ser at det ikke er utbrent men nokså lyse verdier på brosteinen mellom benk og søppeldunk. Skulle tatt forbehold mht til skjermen min og beklager det.

Mvh
HelgeRB
Per Olav V. T.
Ingenting å beklage, da er vi i det minste enige angående utbrenthet ;)
Takk for at du tar deg tid til oppfølgende kommentar!
PerOlav
Helge .
Jeg har studert bildet nøye og ser mange kvaliteter, som feks veggen som har en god eksponering og den røde kappen som gir kontrast og liv i opptaket.
Mulig at de grønne platene er det mest forstyrrende elementet samt at dunken blir noe mørk og gjør bildet tungt i bunnen for min smak.

Mvh
HelgeRB
Tove H.
Liker den røde kappen og kirkeveggen. Men der stopper det - forgrunnen blir for dominerende og rotete etter min smak.
Hilsen Tove
Per Olav V. T.
Takker for ytterlige nyttige kommentarer! Gir en interessant tilbakemelding når de fleste ser ut til å dele en lik oppfatning av forgrunnen.
Per Olav
Anne-Lise S.
Personen i den røde kåpa skaper spenning og kontrast i dette motivet. Blir nysgjerrig på hvem det er? Selve posituren gir grunn til undring. Tror jeg ser poenget ditt i valgte ståsted ift. åpningen mellom pengene og kirkedøra som åpnes. Som om personen har vandret fra en verden og er på vei inn i en annen. Liker symbolikken i det, men dessverre blir forgrunnen for rotete og dominerende. Ved å fjerne det grønne ville du oppnådd mer ro i front, eller ved å bevege deg foran det grønne og med noe mindre rader i benkeryggene slik at du stort sett kun fikk med det nærmeste med åpningen i midt. Ideen er knall. Stå på!

Anne-Lise
Per Olav V. T.
Takk for en grundig kommentar Anne-Lise :)
Per Olav
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu