Celine
Utendørs, med reflektor
Utstyr
  • Canon EOS 5D
  • Sigma 180mm F3.5 APO Macro IF
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger700
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_318914} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Magnus E.
Lekkert portrett. Nydlig dame med et pent smil. Gjør seg med fargerepetisjon.
Mvh Magnus
Svend Wiig L.
Hei Trine!

Ei aldeles nyyydelig modell!!
sjarmerende blikk/smil hun gir meg!
Gul gjentagelse, bra!
''Diagonalt'' portrett, bra!

Eneste må være at lyset er noe hardt, og flatt.
Når en bruker refleksskjerm, kan det fort bli for mye lys!

Ellers et plikkfang av ei jente,....som kan sees av antall visninger!!

Mvh Svend
Ståle-René H.
Wow, for et smil og glimt i øyne. Her har du virkelig god blikkkontakt.
Flott plassering i bildeflaten, og håret hennes rundt henne gjorde seg skikkelig flott her. Fokus sitter bra der det skal gjøre, og skarpheten er deretter god. Gode fargetoner, og jeg liker din eksponering opp i mot nesten utbrent. Dette bildet egner seg nok bra på print!
Alexander L.
Søt jente, men føler at utsnittet ikke sitter helt, hun ser jo ut som et egg stakkar... Enten så må pannebåndet fjernes helt eller så må det trekkes over hårfestet, ikke akkurat optimalt med den gressflekken oppe i høyre hjørne heller kanskje. Høyre skulder burde vært senket litt, flere ting man kunne tatt tak i her...

Men posetivt at du holder trykket oppe og er posetiv!!! Man blir aldri utlært innenfor fotografi, og smaken er som baken, men om du vil inn på proff markedet så har du nok et stykke igjen før kvaliteten er der den skal være....
Trine S.
Hei Alexander.

Mulig jeg leser siste avsnittet av kommentaren din helt feil, for jeg får nesten intrykk av at du er nedlatende. Vet ikke hva du definerer som proffmarked, men hvis det betyr å ha foto som hovedinntekt, har jeg nå hatt det i noen år allerede.

Din kritikk til bildet har jeg ingenting i mot, men kommentarer som ''hun ser ut som et egg stakkar'', vitner om liten respekt, spesielt ovenfor denne usedvanlig vakre modellen(som kun er 14 år!).
Alexander L.
Du må ikke ta dette personlig! Dette er mer et lite pekepinn på respekt for rett og slett modellen. Som fotograf så har man et ansvar og gjøre det beste ut av det/den man fotograferer, og det spiller ingen rolle om jenta er 14 år. Dette går ikke på hennes utseende men mer hvordan du har holdt kamera og utsnitt og eventuelt hvordan stylisten har stylet henne.

Vi er alle vakre individer på våre ulike sett.

Proff markedet er jo også så mangt, noen er jo fornøyd bare man kan skimte det de skal profilere.

Dette var ikke vondt ment!''!! Bare et synspunkt som jeg kanskje ikke hadde for et år siden, men jeg har lært og gjør det fremdeles. Og kritikk og ydmykhet er viktig her!

Dette har jo ingen ting med å være nedlatende å gjøre! Regner med du legger ut bildene dine for å få kritikk, men med en gang du får noe som kanskje kan gjøre deg bedre, blir du skuffet?!?!? Spesielt.. Og man er ikke nødvendigvis dyktig selv om man har foto som hoved inntekt!!! Det er så mye søppel og kjedelige fotografer her i Norge!! Jeg kjenner flere som ikke har dette som hoved inntekt, men som er blandt de råeste i Europa. De gjør kun ''kule'' jobber. Og det står det respekt av.

Lykke til videre!!! :)

Trine S.
Kjære deg Alexander.
Jeg blir aldri utlært jeg, og er åpen for saklig kritikk. Jeg prøvde å lære noe av dine teknikker, som dette siste du har lagt ut: bilde nr. 330073 , og søker stadig inspirasjon.

Men, for meg er det stor forskjell på kritikk av bilde og store avhandlinger om fotoproffmarkedet, og om jeg passer inn der eller ikke. Det hadde vært interessant og vite om du driver med dette til daglig, og se noen av dine mer oppdaterte bilder. Jeg lever av dette, og mener at jeg har en viss peiling på hva som gir penger i kassen.

Jeg har også vært medlem her på dotten siden 2000, og lært mye her tidligere. Men din type kommentar bidrar mer til å irritere. Ser at du kun har lagt til en annen kommentar det siste året; ''Er parykken hennes til leie?!?!?!? Trekk den litt lenger ned neste gang...''. Heller ikke den innbyr særlig til respekt, lærdom eller samtale.


Dette bildet er lagt i kategorien ''portrett'', og er ikke fra en kommersiell jobb, men fra prøvebilder av en ny modell.
Linn H.
Jeg har sett igjennom galleriet ditt, og du har noen fantastiske bilder. Dette er bare nydelig =)
Du er en dyktig fotograf.
Her på dotten føler jeg at man ofte kritisere bare for å kritisere, men viss det først skal være kritikk, så bør den være konstruktiv. Mange har problemer med å se utenfor sin egen smak.. desverre..
Fortsett sånn som du gjør =)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu