Bever
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger323
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_319283} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Nils Christian S.

Å komme så nær bever må ha vært en fin opplevelse.

Bildet hadde vært ennå bedre om den fremtste beveren hadde vært i fokus, men et sjeldent motiv uansett.


Jan Inge K.

Litt spesielt valg av fokus, kanskje, men slett ikke verst...
Kjartan T.

Spenstig bilde av bever. Uvanlig ja - Men om det er vellykket, Tja. Jeg er nok ikke helt overbevist. Den fremste beveren dominerer litt for mye etter min mening, det blir forstyrrende uskarpt og jeg hadde nok også foretrukket det mer tradisjonelle, med det fremste dyret skarpt.

Har selv vært ute minst ti netter i vår for å prøve å knipse noen bilder av denne skapningen, men har ikke lyktes så langt, senest i natt endte jeg opp med bølger i vannet og må nok til Bymarka i Trondheim der det er enklere. Hvor har du hatt suksess?


Thomas B.

Takk for kommentarer

Plasseringen av fokusen er her veldig bevisst. I og med at jeg sitter igjen med minner om hva som skjedde her, legger jeg nok mer i bildet enn det egentlig klarer å fortelle. Disse to har nettopp sloss om den mest populære spiseplassen, hvor den fremste sitter, og taperen har satt seg i bakgrunnen. Jeg prøvde derfor å få den til å virke underdannig med å få med vinneren som en dominerende del av bildet. Bildet klarer nok ikke å stå for seg selv.

KT: Jeg har hatt suksess med beveren i vår. Har 1500 bilder fra utallige kvelder i april og mai. De beste av disse skal opp på hjemmesiden min etter hvert og enkelte havner nok her også. Må bare få tid først:-)

Den siste stunden har beverne i Baklidammen blitt mer sky. Jeg regner med at det henger sammen med at en av beverne ble skutt. http://www.adressa.no/nyheter/trondheim/article1078787.ece

Det jeg mangler med beverbildene mine nå er fint lys. De kommer som regel så sent ut at solen har gått ned. Blir nok noen turer til for å fotografere beverne, men har ikke så store forhåpninger, i og med at de er blitt mer sky.

Skal legge ut noen mer konvensjonelle bilder av beveren etterhvert.

Mvh
Thomas
Fredrik S.

Hei!

Ville nok også plassert fokus på den fremste beveren, men grunnen til valg av fokus forklarer du jo ovanfor. Blir spennande å sjå fleire beverbilder frå deg!

Har sjølv prøvd meg på bever dei siste dagane, men ingen bilder så langt, satser på meir hell etter kvart..dyra er i alle fall i området, så burde jo være mulig med god nok tolmodigheit..

Mvh Fredrik S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu