Våres blandt fjell
Bilde fra Hjørundfjorden i Sæbø. Ser innover mot Bjørke til høyre, og Nordangsdalen mot venstre. Ettermiddagslyset er fint blandt de høye Sunnmørsalpene som går rett opp fra sjøen. Herlig landskap og nydelig vårfarger som gjenspeiles fra sjøen.
Bildet er jeg godt fornøyd med. Men jeg tok det nok litt vel sent på ettermiddagen. Det var så mørkt på skyggesiden hvor jeg sto. Men virkelig godt fornøyd.
Utstyr
  • Canon 300D
  • Canon 28-135
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger190
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_319699} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Eli R.

Skyene var virkelig flotte! En mulighet for å få noe i forgrunnen neste gang, og ikke så rett på, kan være å prøve å stå litt til høyre i bildet, se om du kan zoome inn gården på en slik avstand at du får med hele fjellet bak. Var bare en tanke som slo meg :-)
- Eli
Anders B. J.

Jeg synes dette var et kjedelig bilde. Det som er spennende her er jo skyene! Det er der magien er! Kanskje du kan croppe alt annet vekk? Ellers har jeg sett på de andre bildene dine, og har kanskje et bra tips hvis du ikke var klar over det fra før; Bruk ''Curves'' i photoshop for å hente fram mer av de stemningsfulle fargene. Da får du god kontroll, og kan forsterke farger og kontrast innenfor et begrenset område.
Rune G.

Takker for gode komentarer og innblikk. Men desverre er jeg ikke helt enig. Noe av kluet er jo å vise det jeg liker ved fjellene som går rett opp av fjorden, og selvfølgelig fargen på sjøen og landskapet rundt. Er godt fornøyd selv, og vil at det skal være mest mulig ekte. Ikke noe fiksfakseri med bildet. Det du ser er slik det er på stedet. Og dette er et magiskt område og fotografere i. Sunnmørsalpene og områdene rundt Hjørundfjorden er majestetiske, og hver en fotograf som er i området blir helt oppglødd over naturen. Kan anbefales på det varmeste. Men fjellene er høye, og det kreves litt kondisjon for å få bilder fra toppene.
Om du er så heldig og få sett bilder fra en som heter Helge Vatne, så får du et innblikk i fotokunstens store spekter. Han er bare helt magisk med kameraet, og har bilder av de fleste fjell på Sunnmøre.

Takker for komentarene, og bildet ville nok sett bedre og varmere ut med forandringer. Men jeg er godt fornøyd med disee bildene.
Vennlig hilsen Rune.
Håvard S.

Hei Rune!

Synes dette var rett så pent!
Mektig og flott landskap...
Ville kanskje kuttet bort litt vann i bunnen, noe som gjør at husene får mer oppmerksomhet. Husene er viktige element i bildet synes jeg.

Mvh. HåvardS
Rune G.

Takker for dine kommentarer Håvard. Har sett litt på det, og det blir et bilde som viser frem noe helt annet med det samme. Så du skal ikke se bort fra flere versoner, uten å forandre bildet alt for mye. Jeg synes det er viktig at et bilde forteller det slik det er på et område. Ha en god tid fremover.
v/h Rgust.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu