''Ønsketreet?''
Dette eiketreet ser veldig gammelt ut - hvor gammelt vet jeg ikke, men... Lurer på om man kan ønske seg noe der...(?)
Sommeren siger på - fargene kommer frem..
Utstyr
  • Nikon D40x
  • VR 18-200mm
  • Brennvidde28mm
  • Blenderf/9.5
  • Lukker1/50s
  • Nei
  • AnnetHåndholdt. Litt skarpet i PS.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger280
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_320139} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Daniel Ø.

Liker farger, skarphet og motiv. Savner litt luft rundt treet. prøver å bestemme meg om jeg liker skyggen i fremkant av bildet eller ei. Er du i nærheten og har mulighet til å ta et bilde til på et annet tidspunkt?
Per Harald G.

Vegen innover i bildet, det utruleg kronglete, store treet med dei lysgrøne, nye vårblada, og den blå himmelen i bakgrunnen, gjorde dette til eit meget sjåverdig bilde! likar skyggen i forgrunnen også. Det er ein blå dings til høgre i bildet, som kanskje kunne vore klona bort?
Ole-Kristian T.

Nydelige vårgrønne farger i bildet, vakker gammel vei som bukter seg innover, himmelen er også flott med vakker blåfarge og hvite striper av skyer. Liker dette bildet, treet er veldig flott :)
Odd E. k.

Hei Lars Kristian!

Et flott fanget motiv, der det fine lyset fremmer fargene og detaljene i motivet. Fin komposisjon med veien og det store eiketreet inne i bildet. Du kan nok sikkert stoppe opp og ønske deg noe under treet og se om det går i oppfyllelse. Muligens. Flott fanget i et fint utsnitt!

Ha en fin fotohelg!

Mvh

Odd E.
Lars Kristian G.

Takk for hyggelige tilbakemeldinger :) Jeg har bevisst ikke tatt med mere luft på sidene av treet da det kommer en bygning på høyre side + at jeg følte et tett utsnitt der passet...
Arvid B.

Velkomponert motiv hvor den klassiske s-forma på veien gjør dette behagelig å se på. Fine farger - får sånn god sommerstemning av å se på dette! Dette ble veldig bra, Lars Kristian!

mvh

Arvid B
Avsluttet .

God kveld

Flott bilde dette.Veien er flott plasert, fører blikke inn i bilde.Møter den store eika, med fine farger.Fin blå himmel, med lett skydekke.Flott sommerstemning.God komp og eksp.Skarpheten er det ikke noe og klage på.
MVH
TGM
Lars Kristian G.

Takk til Arvid og Tommy også - hyggelig med tilbakemeldinger :)
-LK-
Avsluttet .

Pent komponert. Litt sånn positivt postkortaktig eller fint kallenderbilde, og håper du ikke er så proff at du tar dét som en fornærmelse.
Kunne ønske litt mindre cyan i himmelen.
Ole Martin L.

Flott bilde dette Lars,

Liker bilder som er godt mettet med farger, spesielt landskapsbilder.
Et godt motiv er det også, Stolpen på høyere side og huset er litt forstyrende, ellers et flott bilde.

Mvh Ole Martin.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu