Høyfjells-aktivitet
Fra Rødalen i Tafjord. Tatt i dag.
ok
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetHDR-bilde. 2 eksponeringer.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger443
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_320432} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Reidar N.

Fint miljøbilde der forgrunnen er fint plassert der den kjem best til sin rett i forhold til bakgrunn. Fargerikt og optimistisk bilde. Mens du tydlegvis har hatt ein flott fjelldag, har eg tilbragt det meste av dagen på båthavna her på Ikornnes. I det strålande været var det liv og røre med folk som kosa seg med båtvask, kaffidrikking, soling og bading i det flotte bassenget som båtforeningen driv. Kjempefint det også.

Ha ei god helg!

Reidar
Ingunn S.

Hei:)
Nydelige skarpe og fine gåsunger med humle på besøk. Synes dette ble skikkelig flott med overgangen mellom vinter og vår der våren er i fokus med rester av vinteren diffust i bakgrunnen. Flotte farger også.

Hilsen Ingunn:)
Vegard L.

Takk til dere.
Reidar: Bare en biltur på ettermiddagen dette! :-)
Vegard
Robin J.

Spennende bilde med flotte farger. Skikkelig vårbilde.Mvh RJ
Vidar L.

Veldig bra gjort! Et meget godt bilde av våren med vinteren som bakgrunn!

hilsen Vidar
Roger K.

Hei Vegard!
Her våknes fjellheimen til liv igjen etter kanskje en strevsom vinter. Her har du valgt kanskje en stor blenderåpning for å fremheve gåsungene med humla i forgrunn. Kanskje litt igjen på skarpheten å hente. Så er det den softe bakgrunnen til. Her er jeg litt usikker på hva jeg liker. Bakgrunnen virker litt voldsom og tar bort noe av det som skal være interessepunktet i bilde. Mulig at mindre mengde bakgrunn har dempet litt på meg noe av det forstyrrende i denne bakgrunnen. Ser også en mulighet i å fått tatt mere med av stilken for å enda mere fremheve gråsungene i front og dermed dempet dragningen av blikket inn i et uskarpt materiale. Jeg er ikke sikker i det hele tatt her, men noe føler jeg ikke stemmer helt etter mine synspunkter. Kanskje jeg bør legge det litt bort å plukke det frem igjen. Noen ganger hjelper det på.

Mvh RK
Vegard L.

Takk til dere også. Flott med ulike betraktinger. Bildet er faktisk tatt med 24mm, helt på nærgrensen. Hadde ikke mye tid til rådighet for humla suste av gårde.
Blender 14.
Fortsatt fin søndag. Her er det skyfri blå himmel og knallvarmt :-)
Vegard
Ketil K.

Smart bruk av for og bakgrunn, men ville hatt forgrunnen nærmere i bildet. Selv om dette er tatt på nærgrensen ville jeg øket ISO og redusert blenderåpningen for derved å få større dybdeskarphet og tettere nærgrense.

Gratulerer ellers med flott resultat i Biofoto!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu