Ringtrost
Den burde kanskje heller ha hatt navnet fjelltrost - da ringtrosten hos oss er en typisk fjellfugl, og selv om den ellers i Europa hekker i vanlig barskog. En temmelig sky trosteart, som hekker i Europa, og Nord-Iran(!) Dette er norsk art nr. 143.
Bildet inngår i albumet Norske fuglearter - En serie med artsbilder av fugler som finnes i Norge, men hvor bildene ikke nødvendigvis er tatt i Norge. Får jeg miljøet rundt fuglen med i bildet tas det nok med, selv om det da ofte ikke blir rolig bakgrunn eller forgrunn for den saks skyld.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_320451} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Robin J.

Stilig og fin fugl med spennende plassering i bildeflaten.Flotte farger.Mvh RJ
Sidsel C.

Jeg likte komposisjonen veldig godt og falt umiddelbart for fargene. Sidsel
Hege E.

Jeg likte dette bildet godt. Skarpt og med fine farger. Det jeg tenkte da jeg så bildet som lite var at fuglen var langt til siden, men da jeg åpnet bildet så såg jeg at det var kjempefint med fuglen akkurat der den er plassert :) Stilig.

-Hege E
Nils Christian S.

Virkelig flott dette bildet her. Fargene i steinen gjør mye for bildets kvalitet. Fuglen er fint plassert. Bagrunnen er perfekt. Gratulerer med en kjempefint resultat.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu