Bildet inngår i albumet MayBe -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger528
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_320478} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Carsten A.
Vanskelig å forstå poenget med å legge inn en hel del striper og klatter her, det har vel ikke ført til noe annet enn at bildet med sikkerhet er ødelagt. Protrettet ser ellers ikke spesielt interessant ut.

MVH CA
Anne Kari Berg K.
Her er jeg enig med foregående.

Ansiktsuttrykket er behagelig, croppingen også samt modellens plassering i bildeflaten. Men her ser det ut som du har latt et bilde ligge igjen på kjøkkenbordet, husets toåring kommer forbi og begynner å tegne og - voila.


Blanding av teknikker og til og med tegning på fotografier kan funke, men dette her ser tilfeldig ut og funker ikke.


mvh AK
Erik B.
Takk for bekreftelsene. :-)

Hilsen Erik.
Avsluttet .
Effekten i seg selv synes jeg ikke er så dum. Egentlig ganske fint brukt. Dersom det opprinnelige bildet hadde vært bedre ville nok effekten kommet bedre til sin rett. Blant annet synes jeg det blir litt vel mye pels på venstre side. Men brukt på et passende motiv har jeg tro på denne effektbruken jeg.
Julie E.
Enig med Tommy her jeg! Om bildet i utgangspunktet er en svær sak, vet jeg egentlig ikke, men her blir helheten for meg det viktige. Synes den funker ganske ok over nesten hele bildeflaten. Det jeg ikke er så begeistret for her er det blåaktige på midten i nedre del av bildet. For meg tapper det feltet bildet for en god del energi.

Får vi se mer sånt, Erik?
mvh Julie
Erik B.
Takk for kommentarer, Tommy og Julie.

Når det gjelder bildet, så er det ikke mer enn et forsøk. Vil ikke si helt 100% sikkert at jeg aldri vil gjøre noe lignende igjen, men jeg tviler på at det kommer til å skje... Det er nok ikke min greie.

Hilsen Erik.
Siv Grete S.
jeg likte bildet!
Dan S.
Alt trenger vel ikke å være så rent og pent,sånn billedlid alltid..slike virkemidler kan ofte tilføre portretter en spenning og liker at du eksperimenterer med overliggende elementer.Kan tildels være enig i at det virker tilfeldig tilført men kan absolutt videreutvikles til et bedre resultat.Er ikke negativ til dette bildet,snarere tvert om. mvh Dan Sandmoen
Erik B.
Takk, takk.

Hilsen Erik.
S. N.
Jeg skal ikke dømme denne effekten nord og ned jeg heller, men er nok tilbøyelig til å tenke at bildet under kanskje ikke helt matcher. Får ikke teknikk og innhold helt til å korrespondere. Men ser i likhet med flere andre her for meg at det går an å utvikle ideen. Hilsen Silje
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu