RGB
Bildet inngår i albumet Bilkirkegård - Hvor et utall av nå glemte modeller gjennom mange årtier er merket av tidens tann
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger882
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_320542} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
tommy l.
Hei. Dette var RGB ja. Jeg synes denne varinten av ''bilvrak i skogen'' var veldig tiltalende, panseret som bryter ut av bilens diagonale linje gjør bildet for meg.



Mvh TL
Ivan H.
Hei,

Ikke mye igjen av denne bobla :)
Liker at du har dratt på med farger her, men ville tonet ned fargen noe på bladene i forgrunnen.
Du har også brukt en noe ordinær kameravinkel, men kanskje du har andre bilder av denne bobla som fremstår som mer kreativ i kamerabruk.

Hilsen
Ivan Holmedal
Ketil K.
Morsomt, får litt stillebenfølelse her!
Helge .
Treffende tittel!
Festlig og frodig bilde.

Mvh
HelgeRB
Kjell G.
Jeg likte både bilde og tittel!

mvh kjellg
Geir Arne M.

Godt sett son valig - harmoniske farger. Panseret og stripen fremhever.

mvh geir
Lars-Anders M.
Endelig ett bilde fra deg som ikke er av fugler. Herlig bild av denne bobla. Topp farger syns jeg
Mvh
LAM
Kjell Sigurd S.
Fin titulering. Får alltid noen tanker om hvem som satt den fra seg og hvorfor når jeg ser slik vrakbilder. Kanskje i trangeste laget.

Kjell S
Gro K.
Den satt, Carsten ! Sånn er det når man kan kunsten å ''sprite'' opp fargene. Mine biler ser nokså bleike ut i forhold.
Artig fargesammensetning. Norske farger i broderfolkets vårgrønne skog. Får nesten 17 MAI-stemning.
Ja, man kan jo undres over hvordan en bil har havnet så til de grader ut i ville skauen. Og den er ikke alene. Her er det 100-vis av dem.
Liker bildet godt, men kanskje litt snaut på høyre side ?
Hilsen Gro
Carsten A.
Takk for kommentarer.

Farger i et bilde som dette er foruten egenfargene i motivet sterkt avhengig av et par andre forhold, som også er oppfylt her. Dels må man ha diffust lys (her overskyet vær), og motivet må være jevnt fuktig (som det er her etter regn umiddelbart på forhånd). Så hjelper det dessuten med et objektiv med skikkelig kontrast for å få renhet i fargene, dermed er grunnlaget lagt for tilleggsbruk av ''Selective color'' i PS (bl.a. er metningen av ganske stikkende vårgrønt i forgrunnen redusert på den måten).

På stedet er forøvrig friheten til å velge utsnitt ganske begrenset. Dels er det svært trangt der, dels ligger uvedkommende rot bare få cm. unna, og i høydeformat er det de fleste steder fra vanskelig til umulig å unngå at forstyrrende (og gjerne utbrent) himmel kommer med i bildet - hvilket totalt ville ødelagt det jeg har tilsiktet med dette bildet.

MVH CA
Odd Tore S.
Endelig et bilde av en hensovnet bil med mitt favorittlys, overskyet, diffust og fremfor alt fuktig. Dette gir glans til gammel lakk og grunning, og ekstra futt til rustskadene. Koblet med øket fargemetning blir det hele severdig.
Grønn og vårfrisk ramme gir kontrast den hensovnede. Her synes jeg særlig forgrunnen gjør seg. Et nærstudium av det grønne med VWemblemet på panseret ville vært en fristelse for meg.
Etter min mening er bildet vel trangt i høyre side. Antageligvis en konsekvens av manglende motorsag/grensaks/fellingstillatelse?
VW oval med utkuttet instrumentbord og panser fra en -63 eller nyere.
Odd Tore
Avsluttet .
Fin skildring av en Ovals skjebne. Velvalgt tittel. Enig i at det er litt trangt i bakkant av bobla. Utover det ville jeg muligens valgt en lavere kameraplassering. Men ser du sier det var få muligheter. Liker det.

Roy
Carsten A.
Takk for ytterligere kommentarer.

Tittelen kunne forresten godt vært RRGB - mengden av grønt i bildet begrunner å vise til den mosaikken som er mye brukt.

MVH CA
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu