Blue blues
Del av gruppa THE MANNISH BOYS
Jeg har aldri vært opptatt av blues, men etter å ha hørt disse ''live'', ble jeg fasinert av sjangeren.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-05-28 16:20:49
    Versjon #2
Utstyr
  • D300
  • Nikon Nikkor AF 50mm f/1.4D
  • Brennvidde75mm
  • Blenderf/3.5
  • Lukker1/200s
  • FilmtypeRAW - ISO 2200
  • Nei
  • Annet-0.67EV
    D300 og 50 millimeteren er strålende til slike bilder.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_321062} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Steinulf L.

Vokalist og gitarist er godt gjengitt og man aner samspillet mellom de to. Bassisten har dessverre greid å plassere seg på et sted som trekker bildeopplevelsen noe ned.

Teknisk er dette meget bra.
Venche J.

Hehe, jeg visste nok at jeg kom til å få den kommentaren Steinulf.
Jeg har et til, der bassist og gitarist er brukbart synlige, men da uten vokalist. Akkurat i dette lyset klarte jeg ikke å få et brukbart bilde av alle tre. Jeg skulle hatt en finger på lysbordet vet du. :)

Wenche.
Lars-Anders M.

Meget bra konsertbilde. Liker den blå tonen.
Roger K.

Hei Wenche!
Her får jeg litt svar på det jeg fundert litt på. D3 vet vi jo er ekstremt bra på støy på høy iso. D300 e da sannelig ikke borte vekk den heller. Nå regner jeg med ar du har prøvd litt begge kameraene da jeg har sett D3 hos deg tidligere. Send meg gjerne en mail der du tar for deg disse to kameraene. Spekulerer litt på noe her jeg. Det jeg vet og har hørt er at D3 sliter litt i høylyset og brenner lett ut? Ellerss er det ikke mye bemerke til bilde. Teknisk slik det skal være. Ellers blir jeg å ta en uke ferie i Alta i år og da treffes vi vel i de dype skoger med kameraet rundt halsen :-).

Mvh RK
Venche J.

Takk for kommentarene dere.

Roger: D300 er en drøm å fotografere med, og den takler høy ISO veldig godt. Jeg sliter ikke med noe når det gjelder det kameraer. Det fungerer minst like godt med manuelle instillinger som med auto, A og S. Jeg har ennå ikke rørt bildebrikken og støvfjerningsfunksjonen fungerer som den skal. Om du ikke har et sterkt behov for fullformat, så gå for D300 til D3 kommer opp med en lignende løsning.

D3 er en annen divisjon. Spør du meg er det bare fantastisk. Jeg bruker det til all jobbfotografering, og litt til. Jeg plages ikke med at høylys brenner ut, men jeg fotograferer kun med A eller manuelle innstillinger.
Det STORE minuset er at bildebrikken formelig suger til seg støv. Jeg har allerede renset den to ganger. Jeg prøver å pønske ut måter å bytte objektiv på uten at huset fylles med støv. Så langt uten å lykkes hver gang. Til det trengs det vel et helt støvfritt rom, og det finnes ikke i mitt hus. LOL

Wenche.
Roger K.

Hei igjen, Wenche!
Takk for svar ang kameraene. Har jo fått klådd litt på disse kameraene, men ikke nok til at jeg kan gjøre meg noen mening. Det med støvet på D3 har jeg faktisk hørt om og du er derfor ikke alene. Må jo si det er et lite minus da til et så bra sak at selv Canonkompisen min åpner øynene. Klart den ligger i et skikt der du skal ha bruk for å investere. Nå blir det mere foto av konserter og kanskje vanskeligere belysning å forholde seg til og derfor er jeg noe ute på søking. Mestrer D300 dette så holder det for meg om ikke han med salg av sitt D3 kommer med god pris. Jeg lurer litt for han skulle vist gå tilbake på D2x. Det blir fort kostbart når jeg må skifte ut alt for å ta D3 i bruk.

Mvh RK
Steinulf L.

V#2 står på egne bein det. Jeg merker meg at du har fått bassistens øyne frem fra skyggen.
Venche J.

Takk Steinulf.
Jada, jeg har tatt mange flotte bilder av bassisten. Han fasinerte meg med sitt direkte blikk, eller når han var laaangt borte. :)

Wenche.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu