~~~~
Mye liv på disse karene.
Dette er tatt med D3 og 70-200 mm i JPEG-format.
Jeg oppdaget at Frodes ansikt av og til kom inn i ringen til rytmeinstrumentet, og jaktet spesielt på den situasjonen. :)
Artig bilde.
Utstyr
  • D3
  • Nikon 70-200mm f/2.8G ED-IF AF-S VR Zoom
  • Brennvidde120mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/60s
  • FilmtypeJPEG - ISO 1600
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_321114} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Steinulf L.

Her traff du godt. Fint at du har fått mikk'en unna vokalistens fjes. Hvorfor jpeg format?
Venche J.

Takk Steinulf.
Den første dagen jeg fotograferte var jeg livredd for å gå tom for minnekort, for jeg regnet jo med at det ble mange bilder. Det ble faktisk over tusen den første dagen. (Jeg var alene som festivalfotograf og skulle dekke det meste som foregikk både på scenen og back stage.) På fredag glemte jeg rett og slett å stille om til RAW, derfor ble det slik. Ikke at det gjorde noe for bildene, og det ble svært lite justering i etterkant. Utvelgelsen var den største utfordringen. Når den var gjort kjørte jeg action script for å ta ned bildene i størrelse + oppskarping. Til web er det helt greit å være så brutal - syntes jeg.

Lørdag og søndag ble det brukt RAW.

Wenche.
Roger K.

Hei Wenche!
En liten tur innom før senga og litt hvile. Støyproblematikken til Nikon er jo definitivt fjernet i både D300 og som her i D3. Jeg er vel kanskje mere overrasket over kvaliteten til D300 når det gjelder støy på høy iso. Ser ut som du stortrives med verktøyet du har fått mellom fingrene og for meg blir det å nyte resultatet. Teknisk godt og nå står det bare for meg å ta en avgjørelse som ikke blir lett.

Mvh RK
Steinulf L.

Takk for svar.
Eva B.

Moro å se at Elg faktisk har det lange håret ennå! Det første jeg beit meg merke i var Frodes ansikt i instrument-ringen.. Flott bilde, og i grunnen fin musikk også...

Mvh Eva
Tove H.

Flott lys, stemning og komp! Artig med hodet inni tamburinen.
Hilsen Tove
Wiggo T.

Fint konsertbilde, synes dette ble bra!

Mvh
Wiggo
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu