Livet
er ikke et problem som skal løses, men et mysterium som skal leves.
Siv Stubsveen
Bildet inngår i albumet I min hage -
Utstyr
  • Pentax K10D
  • -
  • Blenderf/8
  • Lukker1/15s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger240
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_321359} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Ivan H.

Hei,

Dette var tett på!

Du er kanskje uenig med meg her, men jeg synes at fokuspunktet burde ligget på venstre øye. Ville også tonet ned den sterke rødfargen i bunn. Tar litt mye av oppmerksomheten min :)

Hilsen
Ivan Holmedal
Roar K.

Denne livsglade fremtoningen her var hvertfall grønn og froskøyet. Slett ikke sikker, men tanken styreifet meg at du kanskje hadde gått for nær her - at du hadde fått spredd skarpheten litt ved å ha litt lenger avstand. Her har du fått skarphet stort sett kun på øynene mens resten flyter ut. Men et artig bilde er det uansett selv om det ikke akkurat er det første jeg ville valgt å ha på veggen.

Roar
Avsluttet .

Skikkelig froskefjes dette Wenche. Liker fargene.
Kanskje litt lengre avstand som nevnt og litt hurtigere lukker.
Med hilsen fra Eivind 8~))
Odd E. k.

Hei Wenche!

Et flott fanget motiv, men skulle ønsket bedre skarphet på hele motivet. Muligens noe for nært, da den dårlige skarpheten ødelegge noe for et punkt å feste blikket til. Noe mer luft til høyre for frosken, der hele munnviken kommer frem har vært ønskelig. Det røde punktet nede til venstre tar også mye av oppmerksomheten. Mye kritikk dette Wenche, men fikk du kysset frosken?

Ha en trivelig fotouke!

Mvh

Odd E.
Inge S.

Hei.
Meget tett - meget tett. Kanskje litt for tett ? Syns nemlig jeg
kjenner lukta :-) Merkelig skapning med form og farger.

Mvh Inge
Anne-Lise S.

Her er fokus på høyre side; høyre øye og området omkring og lite fokus i resten av bildet på den. Synes ikke noe særlig om det. For tett på, fokus på enten galt sted siden den burde hatt fokus på venstre siden eller over det hele. Det røde trekker for mye av fokuset til seg. Ingen topp tier dette her.

Anne-Lise
Wenche J.

Tusen takk alle sammen for flott tilbakemelding på Paddebildet mitt. Padden ligger i vannflaten og stirrer på meg og jeg greide å komme utrolig nærme....med makroobjektivet, derfor så smalt skarphetsplan. Men helt riktig, fokuset skulle ha vært på det nærmeste øyet, men valgte å sette det på det øyet som hadde best lys:):):) Dette høres ut som en unskyldning, men det er egentlig en forklaring, ler. Jeg liker bildet pga det litt surrialistiske uttrykket, de grønne linjene i vannet og de deilige fargene:):):)
Mvh Wenche
Bjorn F.

Hei Wenche. Lurer bare på en ting, kysset du frosken og fikk din prins?
Hilsen Bjørn.
Wenche J.

Bjørn, jeg har kysset mange frosker før, men ingen prins dukket opp, så jeg lot være denne gangen. Hmmmm......kanskje det var dumt, jakk:):):)
Mvh Wenche


Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu