Havørn II
Bildet inngår i albumet Havørn 2008 - Havørn i Mai 2008 i Flatanger.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetLang lukkertid fremgår av bildet - her var den 1/8 sek.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger1478
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_321793} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Ketil K.
Dette ble utrolig bra med så lang lukkertid. Her har du tydeligvis utnyttet fokus og fart svært godt. Nebb og øye er så tydelig at også det det fungerer fint. Dermed blir dette et bilde som virkelig viser hvilket tempo fiskefangingen forgår i, og det er ikke sakte! Fin skygge og bakgrunn er det også.
Robin J.
Støtter kommentaren til KK.Meget bra dette.Mvh RJ
Erik J.
Utrolig bra, virkelig et estetisk fuglebilde! Panorerings- og bevegelsesuskarpheten er meget vellykket. Spesielt liker jeg skyggen og sprøyten bak fuglen, som gir fin dramatikk i bildet!
Marcus V.
Meget delika, Carsten.
Marcus V.
Glemte en ''t'' på slutten der, ja...
Kai-Wilhelm N.
Bildet blir for stutt på høyresiden. Føler avslutningen blir for brå...
-Skulle sett mer av spruten.

-k
lene s.
Denne var det virkelig fart over, liker den effekten du har fått til ved panoreringen, både på vannet og fuglen. Et litt annerlededes og flott fuglebilde.
Jan Fredrik I.
Denne sitter Carsten! Lekende tegning med kamera hvor detaljer og mangelen på disse er kombinert på for meg en utmerket måte. Fint at du ikke har kjørt fargemetningen høyere opp noe jeg ser ofte i denne typen bilder.
Mvh
Jan Fredrik
Kjell Sigurd S.
Se den var flott! Herlig panoneringseffekt. Nydelig blåfarge. Forstår ønsket om mer luft, men jeg synes dette fungerer godt som det er. Ikke lett å lykkes med denne øvelsen. Dette ble vellykket!

Kjell S
Kåre G.
Denne var fin. Du får litt mer ut av ørnebildene på denne måten. Et bilde en kan stoppe opp ved, siden det er litt annerledes enn mange andre som det noen ganger kan bli vel mye av. Mine egne iberegnet. Skulle jeg prøve på noe sånt, så kom det vel mer til å ligne en loop, siden jeg fotograferer ørn fra småbåt i bølger og er heldig om jeg klarer å få ørna i ruta, slik som jeg rører rundtmed linsa.
Mvh. Kåre
Monika Frisvold V.
Her stemmer det meste..
Lekkert ørnebilde med ny vri.
liker fargetonene i kompen..
mvh monika
Marianne Kristin P.
likte godt dette bilde!


mvh marianne
anders s.
rett og slett noe av det bedre jeg har sett av ørna
likte veldig godt den maleriske effekten i bildet
angående kompen så synes jeg at den er bra,men kanskje litt mer ''luftig'' komposisjon hadde funka bra også
mvh anders
Carsten A.
Takk for kommentarer!

JFrI: Detaljer blir jo sauset sammen under panorering med så lang lukkertid, det fører jo også til at farger på sett og vis også blir sauset sammen (og dermed i noen grad desaturert). Enig i at det da kan virke rart om bildet da presenteres med høy metning.

MVH CA
Eliza A.
Det meste er vel sagt allerede.
Knallbra!!


Eliza
Roar K.
Litt for mye bevegelsesuskarphet og striper etter min smak. Men hver si løst sa mann han drakk mens de andre slåss.

Roar
Eyvind R.
Fin panorering og flott ''bevegelse'' i vinger. Hodet blir litt for uskarpt til å fungere optimalt etter min mening. Bra positur.

Mvh Eyvind
Øyvind A.
Skarpt hode, og resten bevegelsesuskarpt, har blitt en slags standardmodus for ''kreativ'' fuglefotografering.

Jeg synes det er befriende at du velger en annen løsning. Med så mye uskarphet at det ikke lenger handler så mye om detaljer, men mer om form og flater. Fartsstripene sørger effektivt for at actionfølelsen er tilstede.

Ø.
Carsten A.
He-he, ''en slags standardmodus for ''kreativ'' fuglefotografering'', godt sagt, og om det er så voldsomt ''kreativt'' er nok noe det kan være mer enn én fornuftig mening om. Og så er det dette om at man har ''valgt'' en bestemt løsning - vel, med lang brennvidde og veldig lang lukkertid har man jo ikke all verdens kontroll over resultatet, for å si det forsiktig har man jo da ikke noen helt opplagte valg mht. hvordan resultatet blir. Men ellers ligger jo valget i hva man velger å vise frem, og her var det i sannhet nok (søppel) å velge mellom etter noen dager med ''kreativ ørnefotografering''.

Jepp, det er form og flater jeg har vært opptatt av, og ikke minst toneskala, og om hodet hadde blitt skikkelig skarpt så hadde jeg sikkert vært fornøyd med det, men for å være helt ærlig så syns jeg ikke for min del at dét hadde tilført dette bildet noe ekstra.

MVH CA
Gro K.
Endelig et ørnebilde (som det ellers er gått inflasjon i !!! ) med kunstnerisk snert . BRA Carsten.
Hilsen Gro
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu