Origo
Utstyr
  • Nikon d50
  • Nikon 50mm F 1.8 AF-D
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_321862} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Kristoffer L.
Hei!

Dette er et herlig bilde, synes jeg. En får inntrykk av å stå og titte ned på et monopol-spill eller en liten modellby. Bildet så fullt av elementer: flater, former, farger, mønstre, linjer. Alt er på et vis løsrevet fra alt annet, samtidig som alt har sin plass og sin sterke begrunnelse akkurat her.

Hos meg vekker bildet assosiasjoner til noen av maleriene til Joan Miró. Uttrykket er selvsagt helt annerledes, men det er noe med måten du viser elementene på, - som fargerike brikker i et spill, herlig løsrevet fra hverandre, men samtidig nesten lovmessig sammenhengende, plassert både på impuls og etter en strategi. Komplekst og enkelt, todimensjonalt og tredimensjonalt.

Tittelen spiller sikkert opp mot den skråstilte ''målskiven''. Det er full treff.

Ser gjerne mer i ''samme gate''!

- Kristoffer

Andreas Bøe F.
Dette funker for meg òg! Liker spesielt komposisjonen/beskjæringen. De gule linjene kommer tydelig frem og til sin rett, og lager en slags balanse. Fargene er suverene. Enig med KL om at det minner om en liten modellby. Vet desverre ikke hva jeg skal kritisere. Mvh AndreasF
Berit N.
Kan bare slutte meg til de andres kommentarer. Altså et veldig bra bilde.
Mvh Berit
Katharina Ø.
Kristoffer, du treffer spikeren på hodet. Tittelen har sitt utspring i den skråstilte blinken. Takk for innsiktsfull beskrivelse av komposisjonen. Konstruktivt filosofisk! Jeg bøyer meg i støvet.

Takk også til Andreas og Berit. Jeg er overveldet.

Jeg leker meg med nye former og uttrykk og setter stor pris på tilbakemeldingene.
Øystein Rye E.
veldig bra. enig me de andre her. enkelt og genialt
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu