Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger290
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_322175} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Stig Børre E.
Her var det mere liv enn i ditt forrige bilde (som jeg ikke har kommentert, men liker godt). Syns finishen er god med blåste høylys og fine kontraster. Syklist og løpende guttunge skaper dynamikk og liv. Liker den skrå tilnærmingen. Damen som er delvis skjult bak treet er viktig. Liker mye her, men syns det hele blir en tanke for kaotisk. Et bilde som muligens bør modnes. Skal kikke innom med jevne mellomrom for å se om det stemmer:-)

StigB
Merethe W.
Tusen takk!:O) Kom gjerne tilbake med synspunkter på hvordan bildet arter seg over tid...::O)
Stig Børre E.
Begynner å bli modent... :-)
Har ombestemt meg vedr. damen bak treet. Ikke viktig. Tror jeg ville kuttet både tre og dame, samt betongkanten til høyre. Da blir bildet kraftig forenklet og jeg syns også storyen blir bedre. Det ser ut som gutten er på flukt fra syklisten. Bare et forslag :-)

StigB
Christer B.
Mjaæææ... Synes stolpen i nedre venstre og øvre høyre hjørne på en måte binder bildet sammen og understøtter at syklisten liksom vingler innen en begrenset flate. At det er fler elementer som personen bak treet og gutten bare hever bildet, virker mindre iscenesatt og det er mer å feste blikket på og undres over. Men jeg ser hvor SBE vil, og det hadde funket på den måten også. Sliter med å bestemme meg.. :)
Merethe W.
hehe. Jeg vurderte også litt frem og tilbake her. Men i og med at jeg ikke var sikker på at less is more her, så valgte jeg å følge et ''prinsipp'' (i den grad jeg har noen): Hvis jeg er usikker om bildet blir bedre med færre elementer, så la det være som det er.

Stig Børre: Takk skal du ha! Bildet tok jeg i Barcelona for bare etpar uker siden; så det er ikke helt ''modent'' ennå i egne øyne:O)

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu