Fjellskogen
Fjellskog og snøspurv

(ses best i fullskjerm)
Utstyr
  • 1dsmarkIII
  • 16-35mm F2,8
  • Brennvidde16mm
  • Blenderf/2.8
  • Nei
  • Annetfjernløser.

    Bildebehandet på laptop med de begrensninger det har.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger618
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_322304} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Kristin S.
Hei Jan-Eilert!

Artig å se bilder fra deg igjen, men det har vel vært lite fotografering på deg i det siste?:) Dette synes jeg var flott. Fuglebilder tatt med vidvinkel synes jeg er ekstra flotte, når man får se litt av dens naturlige miljø.
Flott lys. En god komposisjon med fin linjeføring som fører blikket innover i fjellskogen.

Mvh Kristin
ingebjørg fyrileiv g.
Jeg likte også dette godt. Du har fått de nydelige snøspurvene i fine positurer, og lyset på den fremste er jo kjempebra. At ansiktet vises såpass selv om vingen går over blir et stort pluss, og skarpheten er god. Jeg liker også at du har med så mye av miljøet, men er litt usikker på om bjørka til venstre tar litt mye oppmerksomhet eller ei. Men det går bra, og et kutt tror jeg ikke at jeg vil anbefale.

vh ingebjørg
Dagfinn L. M.
Hei Jan-Eilert!

Her har du sneket deg nært innpå. Som vanlig flott bilde! Tror jeg ville ''bluret'' bjørkestammen til venstre. Den tar litt for mye av oppmerksomheten. Savner forresten Finnmark ganske ofte.

Hilsen Dagfinn
Jan-Eilert P.
Heisann. Lenge sida sist Dagfinn!

Takker for tilbakemeldinger og kritikk av alle 3. Jeg har vurdert å ta med hele bjørkestammen, men værken mindre eller å blure den. Det har ikke vært i mine tanker og jeg tror ikke det blir aktuelt heller. Jeg takker alllikevel for forslagene. Jeg tar de meg meg videre.

Jan-Eiert
Ketil K.
Morsomt vidvinkelbilde med action! Gjentagelsen av snøspurvenes oppflukt gjør bildet, selv om jeg som sagt mange andre steder og ganger ikke er veldig glad for at det ser ut som om fotografen skremmer opp fuglene. Her ble det uansett temmelig originalt.
Jan-Eilert P.
Takk for tilbakemeldingen Ketil. (Her er det i tilfelle kameraklikket som skremmer fuglene. Jeg husker ikke lengre om de ble skremt eller bildet ble tatt når de kom inn, men jeg tror på deg om du forteller at det er oppflukt.)

Trur nok allikevel de var ganske fornøyde med mitt kameras nærvær disse snøspurvene. Det var ikke få kilo med solsikkefrø de fortærte før de fløy lenger nord, og at jeg skremte dem med noen kameraklikk fikk så være. ;-)

De er ganske lettskremte disse snøspurvene. Flyr hastig bort i flokk, før de daler ned fra de høyreiste bjørketrærne tilbake til brødsmulene. De gir assosiasjoner til engler når de daler ned på bakken for å spise litt.

Men tilbake til kritikken: Jeg forstår selvsagt at du snakker om det estetiske her. Takk for tilbakemeldingen.


Trond H O.
orginalt flukt bilde av snøspurv, et annerledes fluktbilde en hva vi er vant til å se av arten, liktet dette bilde

mvh
Trond
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu