Dobbeltbekkasin
Fra en leik i Namdalen denne uka. Fint med lange lyse netter når man skal fotografere denne fuglen.
Bildet inngår i albumet - Norske fugler - - Bilder av arter som finnes i naturen rundt meg her i Namdalen.

De aller fleste av bildene er også tatt i mitt nærområde.
Utstyr
  • Nikon D-300
  • Sigma 300-800 mm
  • Brennvidde700mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/320s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_322315} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (25)
Robin J.
Herlig belysning i dette bildet. Flott og velkjent positur. Om jeg skal få innvende noe ville jeg dempet gulfargen, men det blir nå litt synsing:) Ellers meget bra .Mvh RJ
Kjartan T.
Robin: Den er allerede dempet en god del, dette var virkelig den siste kveldssola, men som du sier så er det en individuell oppfatning av hvordan man ønsker at bildet skal fremstå. Jeg vil at det virkelig skal være en fargesmell slik jeg også opplevde det.
Robin J.
He,he, selvsagt. Håper du så :) bak kommentaren. Et virkelig bra bilde jeg gjerne skulle ha tatt selv så det er sagt:) Mvh RJ
Ivar B.
Dette er jo helt rått! Har sett dette avbildet mange ganger, men her synes jeg virkelig alt stemmer. Herlig skarphet, blandet med diffuse og myke omgivelser. Strålende naturfoto. Mvh ivar.
Gunnar N.
Knallfin formidling av dobbeltbekkasin-leik. Farvene er vel slik de var der og da....som du sier....og det er vel ingen grunn til å underslå de siste solstrålene. Disse leikene må være noe til opplevelse, dessverre en sjeldenhet her sydpå.

mvh Gunnar N
Leif G.
En mektig og malerisk presentasjon av en spennende art! Det må ha vært en stor opplevelse!
ingebjørg fyrileiv g.
Hei, Kjartan. Ja, dette ble jo rett og slett meget bra! Jeg synes at både lys og farger fungerer fint, og metningen blir ikke for hard. Jeg mener heller det viser et varmt og behagelig kveldslys hvor stemningen er helt på topp. Skarpheten ligger også fint, og omgivelser er gode. Er enig med Ivar; helt rått.

vh ingebjørg
tor åge s.
Her må det bare deles ut en anbefaling.....Alt stemmer... mvh totto
Vegard L.
Et fantastisk bilde...!
Vegard
Inger-Lise S.
Aldeles nydelig bilde. Meget bra teknisk. God fokus, vakkert lys, bra komposisjon og behagelig valg av bakgrunn.Lekre fargetoner.

Inger-Lise
Anne Ø.
Bevares for en positur og dette nydelige, stemnigsfulle lyset.
Anb.
Terje A.
Oi oi oi. Vanskelig å finne ord. Liker overgangen fra skarpt øye og dusere utover. Er ikke bra å vær misunnelig, men .................
Hilsen Terje
Aleksander M.
Hei Kjartan!
Dette er nok det beste bildet jeg har sett her inne på en god stund nå. Blant de aller beste dobbeltbekkasinbilder jeg har sett, kanskje faktisk det aller beste...
Kjempeflott positur, og lyset gjør dette til et fantastisk stemningsbilde. I tillegg mener jeg bekkasinen er riktig plassert i bildet. Supert! Synes heller ikke fargene ser overdrevet ut her...
Jeg mener selv at det gis alt for mange anbefalinger her på foto.no, selv bilder jeg synes er direkte dårlige blir innimellom anbefalt. Likevel våger jeg meg til å gi en selv til dette, for dette er som sagt det beste jeg har sett på veldig lenge. Dette bildet gjør at jeg virkelig får lyst til å oppleve det samme selv. Herlig bilde Kjartan!
Lykke til videre i fotojakta også :)

Mvh Aleksander
Jan Fredrik I.
Posituren er jo ubetalelig, det samme gjelder for lyset. Er jeg veldig kritisk så kunne jeg ønsket at vegetasjonen i forgrunnen ikke hadde dekt fuglen så mye for å oppnådd jevnere/høyere kontrast på fuglen. Ellers topp!
Mvh JFI
Kjartan T.
Takk for mange gode ord under bildet. Godt å ha en kveld som den jeg hadde på fjellet denne uka, alt klaffet! Dro av mer enn 1000 bilder og sitter igjen med 14 som jeg synes holder bra kvalitet. Det er ikke ofte det hender, men det er morsomt når det skjer.

Litt pirk på både farger og lyng er bare bra. Helt perfekt blir det jo aldri heldigvis!

Ha ei god sommernatt!
anders s.
himmel og hav for et flott bilde
er så jeg får frysninger langt nedover ryggen
klarer ikke å sette ord på hvor flott dette bildet er,så jeg klister heller inn
en anbefaling,og bruker heller mer tid på og nyte dette flotte bildet
mvh anders
Jan-Eilert P.
Ja dette var svært flott. Et av de flotteste av dobbeltbekkasin jeg har sett. Meget bra. Forstår godt at du er fornøyd.
Pål E.
Veldig flott av en sjelden kar! Nydelig belysning, selv om det blir vel gult som RJ påpeker. Med en viss møye kan også stråene som forblommer deler av bildet fjernes (jobbe lokalt med kontrast samt kloning hvis du tillater slikt). Ellers er det bare å gratulere.

mvh, PE
Jon Erik V.
Godag Kjartan.
Vanvetti flott bilde og hvilket hærli lys du har fått med.
Steikbra!

Jon
Stian H.
haloi Kjartan.

Her er det ikke mye annet konstruktivt å si enn at dette var 100%. Det meste stemmer i mine øyne!

Stian
Ole Martin D.
Yessssssssss! sier denne karen, vår i høgfjellet. Umulig å si noe annet at dette er det beste jeg har sett av denne arten. Hva pokker skal du klone vekk!! Er jo i fjellet!! Go tur ut igjen.
Svein B.
Helt utrolig av den lille fjellkjekkasen! Stort bedre blir ikke spillbilder fra dobbeltbekkasinleiken- da må du ha med en nr 2 i bakgrunnen- og litt fjell og vidde bak der igjen. Grombilde!

Mvh
Svein B
Kjartan T.
Takk igjen for nye tilbakemeldinger på bildet. Det var da trivelig å lese positive kommentarer fra så mange gode fuglefotografer.

Nå drar jeg til Børgefjell og svipper så innom Finland til uka. Dere får ha ei fin fotouke alle sammen!
Marit O.
Et nydelig naturfoto Kjartan!
For et lys flott positur og
flott fokus på øye og nydelig duset over resten
av bilde.
Fantastisk stemning,anb.

Mvh Marit
Terje S.
Ett fantastisk bra Dobbelbekkasin bilde dette Kjartan. Faktisk ett av de flotteste jeg har sett.


Terje
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu