Bitihorn
Tok dette på vei ned mot Valdres etter en grytidlig tur innover i fjellet for å fotografere soloppgangen. Tidlig høst 2007. Dette er tatt 50m fra veien på vei ned fra Flya.

Bildet er prosessert på en god gammel Medion CRT skjerm (som jeg forøvrig alltid bruker til bildebehandling). Bildet kan derfor virke noe lyst for dere med ''nymotens'' LCD.
Prøver ut noen sort/hvitt konverteringsteknikker her. Channel mixer. Godt fornøyd med resultatet.

Noen vil kanskje synes komposisjonen er noe sentrert, og det er den forsåvidt også. Men jeg føler den sentrerte komposisjonen fungerer meget godt her.
Utstyr
  • Canon EOS 400D
  • Canon EF 70-200 f/4L
  • Brennvidde100mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/320s
  • FilmtypeRAW, ISO200
  • Nei
  • AnnetHåndholdt.

    Sort/hvitt gjennom channel mixer og curves justeringer.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_322318} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Anne Kari Berg K.

Enig i at det er en fin svart hvitt konvertering. Pent landskapsbilde, fint toneomfang og fin komposisjon, syns absolutt at det passer med fjellet midtstilt.


Anne Kari
Avsluttet .

God kveld Anders

Komposisjonen med fjelle midtstilt gjør ikke noe hær.Liker den lyse siden av fjelle.Dybden i bildet er god med den lille fjelltoppen forran den store.
God svart hvitt konvertering.


MVH
TGM
Terje A.

Har sjøl vært ved og på Bitihorn flere ganger. Spennende motiv fra ulike høyde og sider. Du har ro over bildet og fine variasjoner i lyset. S/h funker.
Ivar B.

S/H-tonene er en fryd og en nytelse med flott bruk av toneskalaen. Komposisjonsmessig kan ikke jeg se hvordan dette skulle vært løst bedre. Dette er i mine øyne et strålende stykke godt norsk gråsteinsfoto fra fjellet. Mvh Ivar.
Christine K.

Nydelig s/h konvertering. God kontraster og flott motiv.
Hilsen Christine
Karl-Johan V.

Dette er en nytelse å se på Anders!

Liker de små detaljene i forgrunnen veldig godt, er noe utenomjordisk ved de henslengte steinene som passer veldig godt som innledning til det utrolig majestetiske og nydelig opplyste Bitihorn.
Helt fantastisk og gripende stemning.

Ha en fin søndag!
Dan S.

Hei,
Meget god konvertering du har gjort her.Liker alle detaljene som kommer frem etterhvert som man flakker over bildet og ikke minst lyset som du har fanget.God komp. også!

sommerhilsen Dan Sandmoen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu