Shit happens!
Holdt på å tråkke rett oppe i dette i går. Denne lille stålormen(tror jeg), som slukte den, i forhold, enorme frosken. det tok 30 minutter, med meg som fasinert tilskuer hele veien.
Utstyr
  • Canon EOS 5D
  • Sigma 180mm F3.5 APO Macro IF
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_322412} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Knut Børge S.
Fantastisk situasjon du har fanget, meget bra! Fine naturlige farer, og flott utsnitt. Det eneste jeg kunne hatt bedre her må være større dybdeskarphet, for å få øyet på slangen skarpere.

PS : Dette er ikke en stålorm, men en Buorm:)

mvh KBS
Trine S.
Takk Børge, både for kritikk og opplysning om hvilken type. Som du så, var jeg litt i tvil. Enig i at dybdeskarpheten kune vært større.

Det var litt vanskelig lysforhold. Bilde ble tatt omtrent akkurat klokken 12, sol rett over, harde skygger og rikitg så varmt. Ble så opptatt av å få til god eksponering, skygge for med kroppen og unngå mest mulig av gress-strå, at jeg glemte å tenke dybdeskarphet(man ser liksom ikke det før man får det opp på pc'en.)
Robert O.
Oj, blinkskudd av den brutale verden. Godt observert. Ellers enig med Knut Børge, både når det gjelder farger og utsnitt. Synd med den lille uskarpheten i dette ellers så bra bildet.

Mvh, Robert
Arne B.
Blinkskudd. Ville valgt å fjerne de to flekkene i midten øverst (støv på bildebrikke ?)
mvh Arne
Jan Inge K.
Flott dokumentasjon fra naturens mer brutale side...
Aina s.
Dette var helt knall. Dramatikk, blod, nært og flott på alle måter. Stakkars frosk. Blikket på begge dyrene er flott fanget og gjør mye av bildet synes jeg. Lurer på om du kan skarpe opp bildet i hht tidligere kommentarer, evt skarpe opp selektivt utvalgte områder. For min del synes jeg dette kun gjelder selve øyet til slangen, hvor en svakt mørkere curves eller oppskarping kun på øyet kan fremheve det bedre. Men dette er jo bare småpirk på et ellers flott bilde.

Mvh Aina
Nils Christian S.
Her får buormen seg et saftig måltid. Fint fanget både av buormen og av deg!
Bente K.
Imponerende dokumentasjon av naturens mangfold. Har du ikke flere slik at vi kan se flere sekvenser av måltidet? Jeg regner med at du tok flere bilder. Det vil bli en fin serie.
Bente
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu