Morgenstemning i Peterskirken
Bildet inngår i albumet • Arkitektur • -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger783
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_322663} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Aina s.

Synes dette var flott. For en herlig bygning, og for et herlig lys. Hvor i verden er dette ?

Mvh Aina
Yngve Sem P.

Ja, lyset her er spektakulært. Ville likt å se en svart/hvitt-versjon. Mange objekter som kuttes i utsnittskantene gjør at den sakrale roen ikke helt senker seg inn hos meg. Men, flott er det ! :)
Avsluttet .

Wow, dette var rett og slett utrolig flott og inspirerende. Hvordan har du fått det til? Er det et HDR bilde? Uansett, hvordan har du fått til det lyset?

Vanligvis til slike bilder pleier jeg å savne en person eller et objekt foran motivet. Arkitektur er gøy det men det skal et veldig godt øye til for å ta et bilde som er spennende uten at noe liv syns.

Her synes jeg at lyset som kommer ned fra vinduet forteller historien. Jeg tenker ''snart vil mennesker bade i lyset''. Sammen med den tekniske perfeksjonen på detaljene rundt i rommet er det ganske imponerende.
Geir B.

Hei, og takk for fine tilbakemeldinger.

Bildet er 99% rett fra kamera. Det er tatt håndholdt tidlig på morgenen med solen strømmende. Med røyk fra morgengudstjenestens røkelse hengende i luften var stemningen magisk. Desverre er ikke stativ ''lov'' ( av en eller annen merkelig grunn - det måtte jeg derfor slukøret pakke sammen ) - og dermed var flere identiske opptak ( HDR ) utelukket.

Jeg er enig i at beskjæringen er litt tilfeldig i forhold til veggdetaljene noen steder - men med et skråperspektiv som her må man gjøre noen kompromisser ..... å stå opp tidlig for å komme før køen av andre turister betalte seg likevel på andre måter: Makan til lys har jeg ikke opplevd ..... og det i en nesten folke-tom Peterskirke :-)

mvh
Geir
Trygve K.

Ja dette er jo uten tvil meget iøynefallende; - med en sterk appell til de fleste som ''knipser''. Samtidig som det er lett å fange en god stemning og få det sånn noenlunde slik man ønsker, så er det joe endel vanskelige valg i forhold til linjer inne i slike store rom. - Synes det ser ut som du har gjort noen brukbare valg her, og hva detaljer angår i slike overutsmykka katedraler er det klart at man bare må innse sin begrensning...

:> T
Tove H.

Fantastisk lys! Jeg tror jeg ville kuttet opp til den røde kanten nede til venstre - rett over stolryggen - for å få mindre fokus på stolene. Ellers godt utsnitt - ikke lett å få til... ! Flott formidlet!
Hilsen Tove
Avsluttet .

Et nydelig bilde, fantastisk stemning - og for et magisk lys!

Stolene kjenner jeg igjen, jeg var her på dagen ref bilde nr. 377484

Denne stemningen er av skjeldenhetene her på dotten, og anbefales med glede fra meg.

Hilsen
Arne
Ole Bernt G.

Dette var majestetisk, kan jo bli religiøs av dette.
Helge R.

Et mektig skue, jeg er betatt av teknikken du bruker, dybden blir så flott, her er fargene delikate, helt topp, anbefales
:)Gorm
Geir B.

Aaaahhhh for noen herlige tilbakemeldinger - det var virkelig overveldende :-)

Tusen takk også for anbefalinger, Arne og Gorm.

mvh
Geir
johnny leo j.

Flott spennende lys og fin komposisjon.

Skal til Roma i høstferien og dette bildet inspirerer meg.

Keep up the excellent work.

Mvh Johnny
Tom Dysa S.


Må bare si dærsken døtte her jeg altså... dette var jo nesten uvirkelig bra og flott.. og uten stativ i tillegg.. aner jeg iso rundt 1250/1600 her tro?;-)
Mvh Dysa
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu