Jacqueline
Liker konturene i bagrunnen og ørkenpreget over bildet.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_322770} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Avsluttet .

Hei Solveig.

Jeg skjems litt på vegne av oss brukere her på foto.no

Du leverer til stadighet meget gode bilder, du får mange ''klikk'' men meget, ja alt for lite kommentarer på ditt arbeid.
En kan jo si at, du har mange ''klikk'' og tro at den som tier samtykker, men du fortjener oppmerksomhet for din uttrykksfor på dine verker.
Her mestrer du lyssetting og modellens uttrykksform er meget serverdig og glir rett inn i kategorien du har lagt dette bildet til: Mote.

Stå på Solveig!

PS. jeg likte også meget godt bildene av ''Silas'', men det var på dette bildet jeg la igjen min kommentar på denne gang.
Dette bildet fortjener oppmerksomhet, og anbefales.

Hilsen
Arne:-)
Ole-Kristian T.

Hei Solveig, jeg henger meg på forrige kommentar og er en av dem som har sett på dette bildet tidligere og synes det var fint. Du har valgt en litt uvanlig location, men den synes jeg er veldig stilig, med en farge på leiren som matcher perfekt til bildet, og sprekkene som skaper liv til flaten. Selve posituren til damen er flott synes jeg, du har fått fram veldig fin bevegelse og fine linjer, og det hele har et dust og sensuelt preg. Jeg er slett ingen ekspert på slike bilder, men liker dette bildet veldig godt. Et opplagt tips for å få mer oppmerksomhet i form av kommentarer på bildene dine, er å bruke en del tid på å skrive komkmentarer selv. Lykke til videre :)
Helene L.

Jeg synes det er et godt bilde, men jeg stusser likevel litt på uttrykket. Modellen er så glatt og fin i ansiktet og virker veldig oppstilt der. Hun er en kontrast til ørkenen du snakker om, men det er også en spennende effekt. Jeg skal bli flinkere til å kommentere jeg også. Du er flink!
Solveig S.

Tusen takk for kommentarer folkens! Jeg burde absolutt bli finkere til å kommentere selv! Det går veldig i rykk og napp og tiden strekker ikke alltid til. Som dere kanskje ser går det veldig i rykk å napp me når jeg husker å legge ut bilder også :( Men setter veldig pris på de tilbakemeldingene jeg får! Igjen tusen takk!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu