speilbilde
Egentlig skulle jeg på fisketur, men det ble til at jeg gikk en tur med kameraet og kom over dette flotte motivet. Himmelen ble ganske så utbrent i det sterke sollyet, så jeg skiftet himmel og fikk et helt nytt bilde som ga mye mer liv i omgivelsene.
Trivelig motiv
Utstyr
  • Canon EOS400D
  • EF-S18-55mm f/3.5-5.6
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetHåndholdt
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_322812} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Liz N.

Vil du vise frem orginalen? :)
Peter S.

Vet ikke om du helt er ferdig med jobben enda. Himmelen som speiler seg i vannet stemmer ikke - spesielt ikke siden vi ser *noen* skyer.

Jeg vet ikke om jeg ville lagt merke til det om du ikke hadde fortalt om himmelskiftet, men det er mange som er mer observant på detaljer enn meg.

mvh
Peter
Ståle G.

Tusen takk for kommentarer liz og Peter.
Jeg skal legge inn originalen Liz, og det med skyene tenkte jeg nok også på Peter. Dette er tross alt første gangen jeg prøver meg på noe sånt men for å være helt ærlig så vet jeg ikke hva jeg skal gjøre videre for å få det til perfekt. Jeg tenkte det ville være morsomt å prøve reaksjonene for å få høre om det ble helt for jævlig.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu