No. 86
Et fint eksempel av en av de mange gamle men meget bra vedlikeholdt bussene som er en ''must'' å prøve hvis du finne deg i Malta.
Bildet inngår i albumet Memories from Malta - A little island in the Mediterranean sea, with an interesting cultural heritage and many photographic opportunities
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D80
  • Sigma 10-20mm F4-5.6
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBil/motor/Kjøretøy
  • Lastet opp
  • Visninger245
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_323034} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Ole-Kristian T.

Hei Ann, tror du ikke vi snart får jobb som agenter for et turistkontor på Malta :). Gøy at du har Malta-bilder å legge ut, og her har du avbildet et fløott eksemplar av de fine bussene der nede. Velkomponert og fint bilde der bussen kommer godt fram. Vakre omgivelser også :)
Rita S.

Fint komponerat och sköna klara färger..precis som Ole-Kristian skriver så är det:
Bästa reklamen!!:)
Ann T.

Hei Ole-Kristian - ja, du har med dine flotte bildeserien minnet meg at jeg hadde en del andre bilder om Malta som jeg kunne vise frem fra turen min i februar i år. Et kjempe flott sted! Masse flotte motiver ikke sant? Det er ikke rart at vi anbefaler stedet for andre også :-) Vi bør kontakte Gozoreiser el. l. og høre om de trenger flere agenter...
Mvh. Ann
Avsluttet .

Helt klart at du og Ole-Kristian kan arrangere turer til Malta snart:-)
Herlige disse bussene,fargerike og fine på alle måter.
Takk for titten.
Hilsen Tone!
Ann T.

Tusen takk Tone :-)
Mvh. Ann
Roger K.

Hei hei, Ann!
Skikkelig blankpolert denne gamle farkosten. De har nok en jobb som tar en tid her. Jeg for min del har evig nok med en mindre variant. Flott skildring av din Maltaturer dette. Teknisk godt utført, men kanskje en liten heving av lyset i de mørke partier. Flott vinkling som tar vare på diagonalene i bilde.

Mvh RK
Ann T.

Hei Roger - takk for tilbakemelding. Jeg ser på skjermen på jobb at jeg kunne har økt ''brightness'' i mørke partiene. Skjermen hjemme er ikke så mørk. Skal kommer med en ny versjon snart. Takk for hjelpen.
Mvh. Ann
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu