Røssholmstranden
Bildet inngår i albumet Hønefoss - Bilder fra Hønefoss
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-06-11 23:41:23
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2008-06-11 23:42:18
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • Lensbabies Lensbsbaby 3G
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger515
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_323245} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Avsluttet .

Spreke damer fra Hønefoss Lars-Anders, det er det vi liker.
Hvordan er det med temperaturen i vannet her mon tro?
Liker alle versjonene, men digger mest toern.
Brah jobba med hilsen fra Eivind 8~))
Lars-Anders M.

Ok temperatur Ca 20 grader tror jeg. Jeg syns selv dette er ett fint miljøbilde fra denne standen.
Odd Tore S.

Hmm!
Jeg får heller følelsen av Svartehavets badende her, men det er kanskje ikke så langt fra Røssholm til Russland.
Ikke helt Lensbabies, men hva har vel det å si når du har Lensbaby montert på kameraet. Av grunn tenkte jeg også tanken perspektivkontroll og sammentrykket i høyden, men det ble med tanken.
Nå når jeg vet at du er løs på Tyrifjordens strender skal jeg holde meg langt vekk fra disse. Men bildet var artig og litt tankevekkende. Dette motivet skulle du lett lenge etter da jeg var badegjest på Røssholmstranda i gamle dager.
Odd Tore
Steinulf L.

Tankene går til en annen svenske kjent for badende kvinner; Anders Zorn. Fin strandreportasje dette.
Lars-Anders M.

Takk til Odd Tore og Steinulf.

Odd Tore, jeg har brukt Lensbaby 3G. Men i etterkant har jeg prøvd å få til Lomografieffekt. Om jeg lykets med det er jeg selv usikke på. Det er vei ikke noe Lomokamera som gir like bilder etter vad jeg kan forstå.

Vi har en annen kjent svenske Hans Alfredsson. Han sa en gang. ”Tjocka feta fruntimmer som luktar armsvett, det gillar jag.”

Smaken er ikke lik for alle.

Men det er moro med photochop syns jeg.

Mvh
L-A M
erika gohde s.

Jeg synes bildet er et helt greit miljømotiv, men ikke så veldig spennende for meg, men det må vel ikke alt være. Synes allikevel det er godt å se noen damer i naturlige positurer i tillegg til å ha mindre klær på seg, liker ikke noen av de lettkledde damene som blir presentert noen ganger med blomst i munnen, lett fremoverbøyd, som om de sier: ''jeg suger deg for en femmer'' (unnskyld språket). Uansett er vel mye snakk om smak som du sier, og der er vi jo forkjellige.
Mvh Erika
Eli R.

Jeg syns det er forstyrrende med ungen foran henne og ville klonet den ut, jeg da. Men hadde den vært mer synlig så føler jeg at den kunne tilført bildet noe.
- Eli
Tove H.

Denne typen særhet fenger ikke meg, skjønner at det nok skal provosere på ulike vis.. eller skjønner jeg ikke det heller.. ? Irriterende! Ungen mellom beina - hvorfor er den ikke klonet bort? Det er sikkert bevisst, men... Den mest spiselige versjonen er toern.
:)Tove
Lars-Anders M.

Jeg valgte ikke å klone den bort, da jeg ville ha med hele miljøet. Tove er det sært å bade? Jeg oppfatter dette som ett fint og inkluderende bilde. Bra att dere skriver det dere mener og ikke bare hygglige kommenterer som er for intetsigende. jeg er glad for att jeg får erlige og oppriktige kommentarer.
Mvh
LAM.
Liv F. D.

- det finnes I-form, og det finnes O-form, pæreform og Y-form, H-form, A-form og X-form og sikkert mange, mange fler......

Liv '')
Tove H.

Lars-Anders - siden du spør om det er sært å bade....Ja, det er det - bading er egentlig forbeholdt fisk og delfiner. Spøk til side - det var vel alt det uklare, skeive, forstyrrende som jeg antar er en del av uttrykket som jeg kalte sært - det er vel det at jeg ikke forstår sjarmen med dette miljøbildet da, ser du.
:)Tove
Lars-Anders M.

Hyggelig att dere engasjerer dere.
takk igen for kommentarer.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu